Ha tabi konu üzerine şöyle birşey de var.Tamam güzel yere değinmiş arkadaş çokça bu duruma rastlanıyor.
Ama işi bilen bir adamın sattığı site fiyatı neyse ederi vardır.Tabi alan kişi bu işe yeni başlamış biri olursa, sitenin sürekliliğini nasıl sağlayacağını bilmiyor ise geliri düşünce vah canım gelir düştü falan fişman..Bu işe yeni başlayan arkadaşlar mümkünse site falan almasın, kendileri açsın bir site doğruyu yanlışı öğrensin ondan sonra site almayı düşünsün.
Bir satış konusunda canım bu site çok pahalı şöyle böyle diyipte site sahibinin emeğini görmeme olasılığını kimse düşünmüyor.Belki adam gece gündüz uğraştı emek verdi vs gerçekten de site patlama yapabilecek konumdadır paraya ihtiyacı vardır satmak zorundadır, bunu araştırma yaparak öğrenmek o kadar da zor değil.
Örnek veriyim, ben bugün bir sürü kaliteli link aldım paralarını vs ödedim fakat backlinkler hemen etki etmiyor 1-2 haftaya yayılabiliyor ama satmam gerekiyor o anda, ve patlama yapacağını söylüyor.Yaptıklarımı söylüyorum, yapması gerekenleri de söylüyorsam bence burda yanlış birşey yoktur.