evet oyuna başladık 2008 yıllarında çok oynardık arkadaşlarla, şimdide bir bakalım.
yalnız şu var, oyunda siz kendinize istediğiniz kadar karanlık madde vererek 10000000 tane gemi türlerinden yapabilirsiniz

yani ben sizden şimdi karanlık madde alsam benim hakkım ya yenilirse? eğer öyle olacaksa gerçekten hakka girmekten korkun efendim. ben oynamaya başlıyorum ve bakalım sonuçlara.
Merhaba kuşkularınızda haklısınız bizlerde bu kuşkuları ortadan kaldırmak için sadece zamanı bekliyoruz şuanda admin ya biz dışında ilk 3 de 2 r10dan arkadaş mevcut biriside Albos arkadaşımız bunu kuşkularınızı hediye (allah nasip ederse) aldıklarında r10 dışında yada r10da buradan yayınlamalarını isteyecegim ve siteye ekleyecegim
Ayni konuda bende supheli davraniyorum.
son anda booom adam kendi kendine hesaplar acip filo basabilir, umarim boyle bir sorun olmaz ve hediyeleri r10 dan burdan ordan "GERCEK" kisiler kazanir.
sıralamaya giren 3 numarada Albos nickli arkadaşımız umarım sıralamaya girdiği gibi aynı sırada yada yükselmeye devam eder.
Albos nickli arkadaş karanlık madde alıp puanı yükselten bir arkadaşım konuya yazan arkadaşlar kafasında soru işareti kalan bu puanı nasıl yaptı diyen arkadaşlara cevap olsun.