dün kü sitemde oluşan suspendidten sonra hitim ytüzde elli düştü eğitim sektörü birde

yemişim bu işi vps aldım gelecek ayda sunucu alcam bu gidişle

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:13:24 -->-> Daha önceki mesaj 12:11:46 --
lütfen hangi ders kitaplarında kaldırılmış bir zahmet söyleyiniz..istiklal marşı asla kalkmaz..Atatürk resmide...Gençliğe hitabe olayı zaten karışık..
neyse ben yazıyım bu olay sadece özel okullar içindir..oda zorunluluk anlamında kalkmıştır isteyen koyabilir..engel yok..
"Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) özel öğretim kurumları ile ilgili 9 yönetmeliği içeren mevzutı sadeleştirerek tek bir yönetmelik hazırladı. Yeni yönetmelikle, “Atatürk ilkeleri doğrultusunda öğrenci yetiştirmek amacı”nın çıkarılmasının yanında oluşturulacak Atatürk Köşeleri’ne “Türk Bayrağı, İstiklal Marşı ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni” koyma zorunluluğu da kaldırıldı. "
http://cumhuriyet.com.tr/?hn=323782
20 mart 2012 tarihli bir yazı..yani kaç ay geçmiş???? kısaca kitapla alakası yok..
Bir günümüzde düzgün geçsin buraı off topic değil zaten bu konuları fazlasıyla haberlerde okuyoruz artık içimiz sıkıldı ya bir şehit haberi bir gün bu haberler burda arkadaş bir konu açmış lap başka yerlere çekiyorsunuz.. Diğer kategorileri kullanın