Cybokron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Tabiki biliyorum. Sosyal Medya Uzmanlarının hepsi bu şekilde çalışır.

2. Evet sizinkiler gitti çünkü Justunfollow.com ve Unfollowers.me sitelerinden Unfollow eden hesapların hepsi bellidir ve Sizden bu kadar miktar alınmıştır. Ayrıca sizden aldıklarım aynı anda paralel aldığım 4 hesaptan da gitmiştir.
Buda sizinkilerin gittiğini ispat eder.

3. Maalesef gerçek görünümlü takipçiler demeniz bir önceki mesajınızda "kimseyi zorla tutturamam" demenizin açıklamasını getiremez. Burada sanki gerçek insanları zorla tutturamam diyorsunuz. Bunlar bir bot. Cümlelerinizi dikkatle seçmenizi öneririm.

4. Başka konu niye açayım.150 TL ye yakın alışveriş yaptım. Para ödedim sana. İşgüzar gibi karşında cahil bilmeyen bir insana cevaplar veriyorsun.

Konum bura. Bu konudan hizmet aldım. Merak etme başka yerlere de açtım. Sadece sana değil genel bu işlere de el atılacak.

1. Biliyorsaniz o zaman niye sanki biz 2000 den fazla kisi basi takip ettiriyormusuz da suc bizimmis gibi hareket ediyorsun?

2. O hesaplara sadece bizden mi takipci aldiniz? neyse aldiniz diyelim, ben size 2. defa (temmuz sonu mu agustos basi mi ne, bedavadan tekrar takipci gonderdim mi gondermedim mi??? Bunu NET bir sekilde ifade etmenizi istiyorum)

3. Gercek de var gercek gorunumlu de var. Yani karisiktir. hatta aralarinda yok denenecek kadar yumurta da vardir. bunu butun hizmet alan kisilerime belirtyorum.

4. Ortada isguzar yok, acgozlu musteri var benim gozumde. Cunku size ikinci bir defa ucretsiz takipci gonderdim. Ama kusura bakmayin, her ay kimse boyle bir hizmeti veremez bedavaya... Yukarida DEAE aciklamayi yapmis.

Saygilarimla...