Cybokron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuçta ticaret yaptığımızda satın alınan hizmetin devamlılığı gerekmektedir. Bu yüzden garanti edemediğiniz hizmeti satmayacaksınız. Konuyu hemen yöneticilere "dolandırıcılıkla" rapor ediyorum.

Çünkü takip ettirdiğiniz hesapların güvenliği sizden sorumludur. Çoğu oluşturmuş olduğunuz fake hesaplar olduğunu sosyal medya uzmanı olarak biliyorum. Bu yüzden bir hesaba yüzlerce twitter hesabı için kasarsanız Twitter bunu görür ve engeller.

Ben 150 TL'yi geçik alışveriş yaptım fakat hiç birisi 1 ay dayanmıyor.

Garanti edemiyeceğiniz satışı gerçekleştirmeyiniz. Hesapların güvenliğinden satıcı sorumludur.

Bu yüzden Albos kullanıcısı;

1. Hesapların güvenliğinden sorumlu olmalıdır!
2. Hesaplarını aktif tutma mükellefiyetine sahiptir;
3. Satışı gerçekleştirdiği hizmetin devamlılığını sağlamakla mükalleftir.

Bunları yapmadığı takdirde forum kullanıcılarını dolandırmadan forumdan aktif satışının durdurulmasını rica ederim.

Benim gibi 200 kullanıcıya bunu yaparsa hiç bir ticaret ahlakına sığmaz.

Satış yapmak zor değil; önemli olan satışdaki hizmetin devamlılığını sağlatmaktır.

1 gün sonra patlayan hesaplarla burada iş yapamazsınız.

Kimsenin ticaret yapmamasını öneriyorum -trade + -rapor + yöneticilere rapor ediyorum.
Twitter takipçi, facebook hayran yada google pagerank ve Google sıralama uygulamalarında hizmetin teslim edilmesi yeterlidir, arkasını kimse garanti edemez, yapılan işlemler suni olduğu için ilgili firmaların bu işlemleri tespit edip tüm yapılanları sıfırlayabildiğini hepimiz biliyoruz, bu riski göze alarak bu tür siparişler veriyorsanız, işi teslim aldıktan sonraki süreç için işi yapanı suçlmanız doğru olmaz, zira bundan sonraki sürecin işi yapanın kontrolünde olmadığını hepimiz biliyoruz. Her kim r10 üzerinden yazılı olarak açık bir şekilde iş sonrasında da garanti veriyorsa o zaman oluşan kaybı telafi etmekle yükümlüdür, aksi halde kimseyi sorumlu tutamazsınız.