impossible03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
asıl siz kafayı yemişsiniz. Arkadaş ödememi aldım demiş teşekkür etmişsin. Ben ödememi alamadım dedim başka konuya diyorsun. Burda kimin kafayı yediği ortada. Eleştirilere kapalı bir firmasınız.
Hayır kapalı değiliz. Doğru eleştiri var (mesela az veriyorsunuz, reklamlarınız açılmıyor, vs.), birde yanlış eleştiriler var . Bu ödeme olayında durumu anlattım size. Ama sizde hiç öz eleştiriye yaklaşmıyorsunuz...

Param ödenmedi.
Nedenini anlattım. Kalite kontrol departmanı hesabınızı incelemeye aldı. Ben hiç bir şey yapmadım, ne hesabınızı kapattım, ne askıya aldım, ne hileci dedim, vs... bu benim işim değil. Benim işim yayıncılara yardım etmek. Bazen çözümü bulurum, bazende elimden bir şey gelmez. Süpermen değilim.

Aylar geçtiği gibi bugün de geçti. İlgilenmediniz sözünüzde durmadınız.
İlgilendim. Hatta hesabınıza şahsen erişip sorunları gözden geçirdim. Ama size dediğim gibi kalite departmanı beni dinlemez... hatta hiç kimseyi dinlemez çünkü onlar bütün departmanlardan üstünler.

Hesaplarımda hile görünmediğini (aşağıdaki resimde olduğu gibi) msn de belirttiniz ki hiçbir şekilde zaten hile yoktur. Hileyle işimiz olmaz anlımız açık.
Ben size dedimki son olarak kalite departman sorumlusunun onayı gerekiyor. Şu an o onay gelmedi,çünkü tekrar araştırılıyor çünkü benimde gördüğüm gibi gerçekten çok tuhaf şeyler gözüküyor. Tuhaf hile demek değil. Tuhaf, tuhaf demek sadece. Ben hile uzmanı değilim onun için bir şey diyemem. Ama kalite departmanı bu konuda uzman ve onlara %100 güveniyorum. Kendileri emin olmadıkça ne hesabı kapatırlar... nede parayı gönderirler !

Bende 17 yıldır bu sektörde çalışıyorum. Yazılımlarımı indirtmek ve alışveriş sitelerim için 100 e yakın siteye reklam veriyorum. Ayda ortalama 15bin lira reklam parası ödüyorum.
İyi, sizin için sevindim.

Ben sizden 6 milyon ero istemiyorum. Hakkım olan 439 euro parayı istiyorum.
Bende size diyorumki paranız bizde şu an. Bu para ne cebimde, ne hesabımda. Hakkınız neyse onu alırsınız.

Bende sizden bunun cevabını istiyorum. Benim reklam yaptığım siteler ortada. Hile olmadığı da ortada.
Ben dediğim gibi hile uzmanı değilim, anlamam.

Sizin nasıl çalıştığınızı ben zaten biliyorum. Birçok yurtdışı ve tr de affliate siteleriyle çalışmaktayım. Fazla düşünmeye gerek yok. Çünkü düşünecek birşey yok. Herşey ortada.
Siz öyle diyorsanız....

Kalite kontrol sorumlusu beli alakadar etmez. Ben sizi muattap aldım güvendim ve reklamınızı yaptım.
Siz benimle değil, Adcash ile iş yapıyorsunuz. Ben yarın bir gün giderim, ama Adcash kalır.
İngilizceniz varsa kalite departmanın mailini veriyim, direkt onlar ile görüşün. Bu konuda elimden bir şey gelmez istesem bile.

Hakkım olan param ödenmeli.
Hakkınız olan para ödenir.
Ama birde örnek veriyim.... küçücük bir örnek, bununla belki daha iyi anlarsınız :

Bir reklamverenimiz için yayın yaptınız (yurtdışı eğitimi için), sizden 16 tane lead geldi, her biri 2€ kazandırdı, ve bu 16 lead hepsi buna benziyordu :

Adi Soyadi : pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppp
Email : işllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllll
Telefon : .şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşççççççççç:
Ulke: ---------------------------------------------
Universite: ---------------------------------------------
Dil Kurslari: ---------------------------------------------

bir tane daha :

Adi Soyadi : bendeseni seviyom
Email : kuklamı arıyonlan sen kendine
Telefon : am*nabilekorum (NOT: küfürü ben düzelttim)

Şimdi size 2 örneğini gösterdim. Ben nasıl reklamverenden para isteyebilirim bunun için ??? Kendinizi onun yerine koyun... siz 48€ ödermisiniz bunun için ? (reklamveren 3€/lead ödedi bize, biz size 2€/lead verdik).

Hakkınız hangi miktar ise onu alırsınız.