Kaçıncı başlık oldu bu. Adamlar haklı, hem sistemlerini eft olarak kullanıyorsunuz hemde bana böyle dedi diyorsunuz. Vermeseler haklarıdır. Arada bi iki kupon yapında onlarda kazansın. Bakarsınız sizde kazanırsınız. Ama insanların sistemini sömürüp burda gelip bana sert çıkıştılar demeyin artık lütfen.
2. para çekme işleminiz mi eminmisiniz?
1.si 2. işleminiz değildir. Ve adamlar haklı. Bende misliyi bu sekilde kullanıyorum ama adamlar böyle bir mesaj atsa birşey demem. Çünkü haklılar.
Arkadaşlar büyük bir yanlış anlaşılma olmuş konuda ben zaten adamlar haklı değil demiyorum, tabiki haklılar hamallığımızı yapıyorlar.
Konuyu açmamın asıl sebebi bu şekilde ödeme alanların nasıl ödeme almayı devam ettirdiğiydi, ki bir kaç kişi sağolsun cevap vermiş. Ancak şans oyunlarından nefret ettiğim için oynamam kesinlikle, sanırım bundan sonra ödeme almayacağız.
Ek olarak gerçekten 2. para çekme isteğimdi bu konuda neden yalan söyliyim ki, misliden sert bir cevap aldık hadi neysede forumdaki sizlerin bu siniri neden onu anlamış değilim
Biraz daha sakin ve hoşgörülü olmaya davet ediyorum sizleri, sonuçta burası bir bilgi havuzu, tecrübelilerin yenilere verdiği nasihatlerin değerli olduğu bir yer. Bir konuda bilgi isteyince azar işiteceksek ne değeri kaldı o forumun