impossible03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödememi aldım diyen kişiye teşekkür ediyorsun !

Ödememi alamadım diye kişiye başka konuya diyorsun !

Bu ne cürret. Ağzımı bozdurma bana terbiyem müsade etmiyor. 17 senelik webmaster geçmişim var Hangi konuya mesaj yazacağımı sendenmi öğreneceğim? Sizi ilgilendiren bir konu olduğu için tabiki de buraya yazacağım. Her konunuza da yazmaya devam edeceğim. Herkez sizin nasıl bir firma olduğunuzu öğrensin. Yazıklar olsun 439 ero paramın üstüne yattınız. Aylarca ödememi yapmadınız ve 120k sitemde eksik sayım yapmanıza rağmen boşuna reklam yaptırdınız. Sahtekarlar benim sitelerimden belkide 1000 ero para kazandınız ve aciz bir şekilde paramı ödemediniz. Siz dolandırıcımısınız nesiniz????? Tamamen legal sitelerimde aylarca yaptığım reklamların parasını ödemediniz. Gerekirse adwords, facebook a hatta gazeteye bile reklam vereceğim. Sizin nasıl bir firma olduğunuzu tüm türkiye bilecek.

Webmaster arkadaşlara adcash.com dan kesinlikle uzak durun derim. Benim başım yandı sizin yanmasın.
Siz galiba kafayı yediniz....
Arkadaşa teşekkür ettim çünkü konu orada bitti...
Sizi başka bir konuya yönlendirdim çünkü konunun devam edeceğini biliyorum.

1- kimse paranızın üstüne yatmadı
2- bugün ilgileneceğim dedim
3- Biz dürüst bir şirket olduğumuz için, ödemeleri yapmadan önce hile yapılıp yapılmadığına bakıyoruz, ve eğer hile var ise paraları reklamverenlere iade ediyoruz. Kimsenin parası üzerine oturmuyoruz

5 yıldır hep böyle çalıştık, ve bunun için bugün 300 reklamverenimiz bizimle devam ediyor.

Adcash geçen sene 6 milyon euro gelir elde etti, çok şükür 400€'ya ihtiyacımız yok.

Bazı türk yayıncı arkadaşlar 5 aydır 1000€'dan fazla kazanıyorlar her ay. Onların parası neden kesilmiyor ? Onlar niye her ay paralarını kuruşuna kadar, ve gününde alıyorlar ?

Ben burada nasıl çalıştığımızı anlatmak için gelmedim, ama bugün hesabınızda gördüğüm olaylar gerçekten çok düşündürücü. Ben size "hile yaptınız" demiyorum, bu benim işim değil. Ama gerçekten çok düşündürücü olaylar var hesabınızda.

Kalite kontrol sorumlusunun son kararına kadar hesabınız beklemede. Benim elimden başka bir şey gelmez.