9 yıldır yayında olan haber portalımız
SONHABERLER.COM satılıktır. İlgilenen kişiler lütfen cep telefonumdan bana ulaşsın.
Uzun bir zamandır ilgilenilmediği halde günlük 10-15.000 tekil hiti vardır. Google da "son haberler" kelimesinde 1. sırada, "son haber" kelimesinde 3. sırada, "haberler" kelimesinde 15. sırada ve "haber" kelimesinde 45. sıradadır.
Aylık ortalama 1500tl reklam geliri vardır.(sadece google reklamlarından, farklı yerlerden reklam alınmamıştır, bu gelir artabilir)Site ile hakettiği ölçüde ilgilenemediğim için satma kararı aldım.
Haber sitesi kurmak isteyen, bu işe yatırım yapmak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Böyle bir domain bulunmaz.
Ayrıca google da 9 yıllık indexi vardır. Siteye eklenen bir haber ortalama 3-4 dakika içinde google tarafından indexlenmektedir.
Şu anda Cihan Haber ile 2 yıllık yazılı, fotoğraflı ve videolu aboneliğimiz, DHA ile de 1 yıllık yazılı ve fotoğraflı aboneliğimiz vardır. Sadece bu 2 aboneliğin bugün değeri 15.000tl civarındadır. Arayıp fiyat alabilirsiniz.
Yazılı basının ömrünün yavaş yavaş tükendiği ve internet medyasının öneminin hızla yükseldiği bu dönemde Haber Portalı sahibi olmak isteyen kişilere hitap eden harika bir haber sitesi sahibi olacaksınız.
Belirlediğim fiyat 95.000TL dir. Kendi düşümceme göre haberlercom dan sonraki en iyi haber domainidir. Araç takas veya kredi kartına taksit gibi durumlarda yardımcı olabilirim. Daha detaylı bilgi almak isteyenler cep telefonumdan bana ulaşabilir.