yo mantıksızlığından değil,bilakis olan şeyler bunlar türkiye de ama, şikayet edilse bu tür birşey yasaklanamazmı, direkt özel hayata müdahale değilmidir bu,ne yani her önüne gelenin şüpheli diye bilgisayarını kontrolmü edecek bunlar.
gerçi kimi kime şikayet edeceğiz orasıda ayrı bir konu, anca uğraşıp aihm e gidilirse belki bi sonuç çıkar, onunla da kim uğraşacak işte.
Onunla kim uğraşacak işte!. Olay burada kopuyor çünkü kimse uğraşmıyor bu sebep ile emsal teşkil edecek bir dava açılamıyor. Benim başıma gelse ve ben bunu fark etsem gider davamı açarım. Çok şükür paraya muhtaç değilim, açta değilim, aç değilim ama bankanın çektiği 15-30 lira hesap işletim ücretini yediremedim gittim garanti bankasını, finansbank'ı ve iş bankasını dava ettim. Sonuç 5 yıla dönük ne var ne yok iade olarak aldım, şimdi bu dava emsaldir bütün arkadaşlarıma dava hükmünü kopya olarak verdim, dava açmalarına gerek olmadan bankadan paralarını geri aldılar.
Birileri bir sefer uğraşacak diğerleri onun ekmeğini yiyecek. Bu ülkede işler böyle, tembel toplumuz.