Heyula4343 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 2 günde adamlar 40k filo yapmışlar normal şartlarda buna imkansız bile denmez konu açıldıgında girmiştim ozaman 0 durumdaydı her şey normaldi şimdi baktım 40k filo bu durumda ne yapıyoruz kayıt siliyoruz ) kendinize hediye edecekseniz bu işlere girmeyin
Merhaba 2 günde 40k filo yapmaları oynayan kişilerin karanlık madde alımlarından kaynaklanıyor sonucunda hızlı gelişme için ve puanları yükseltmek için alış veriş yapılıyor.

Sonucunda vermeden almak allaha mahsus'dur. bunu hatırlatmak isterim.

Denizciyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende merak ettim site destek kısmından sordum. Destekten sorulunca şimdiye kadar cevap alamadığım şey olmadı. para ile normalde karanlık madde satılıyor. Sipariş kısmından beklemek istemeyenler ordan o maddeyi alıyormuş. en ucuzu 4 dolar 40.000 materyal oluyor. o alınanlarla filo,gemi,subay vs. alınabiliyor. buda istemeden puana yansıyor. Zaten yukardaki mesajlardanda anladıysanız burdaki amaç oyuncudan bişi almadan verme olayı değil. Oyuncu alışveriş yapsınki site yönetimide vaad edileni versin. Şimdiden bunları konuşmak için erken diye düşünüyorum. Ama sitede anormal olan birşey yok şimdilik. adminin kendisi 2. sırada. ama duyurudan olsun genel mesajlardan olsun site yönetimi yarışmaya dahil değildir deniliyor.

Birde son birşey 2 günde adamın 40k filosu oldu demişsiniz. Adam parayı basmıştır almıştır filoları. ama yinede konu sahibini konusuna davet edelim
Teşekkürler Denizciyiz açıklamanız için

aajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çakma ogame sitelerinde daha doğrusu çakma tüm oyun sitelerinde su istimallere çok çok açıktır. Adam hile yapar, karanlım madde alıyordur banlanmaz. Yakın bir arkadaşınız/akrabanız oyuna girer filo/kademe/karanlık madde yağar, hile olaylarına zaten girmeyeceğim. Noter huzurunda da oynanmadığına göre bu olay tutmaz..!
amaç oyunun tutması değil bizim gayemiz reklama yatıracağım parayı boşa gidiceğine en azından reklam parasını bu şekilde bir işe yatırmak buradaki amaç herkes bir kurgu yürütmüş yok kendi içinden yok o yok bu şu şeklinde açıklamalar geliyor buradaki amacı gayeyi şuna bağlıyorum öyle yazanları demekki siz böyle bir oyun açsaydınız ve bu şeklde bir kampanya olsaydı böylemi yapacaktınız yada yapıcaktınızda herkesi bu şekilde görmeniz gerekiyormu.

dionysos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vayy be 37. evrende ilk 20 deyken bırakmıstım kurtulmustum bu hastalıktan sigaradan beter bi bağımlılıktır ogame bu arada aajans arkadasımızın dediğinede katılıyorum orjinalinde bile hile yapılıyorken burda adaleti nasıl sağlayacaksınız bilmiyorum.

Bir üstteki açıklamayı okuyun herkes aynı olacak diye bir kanun yok.