yakın bir akrabamın ağzından aynen anlatiyorum, oda şuan yanımda,o söylüyor ben yaziyorum. aranızda başına gelmiş olanlar muhakak vardir diye r10 ailesine danışmak istedim.Sonuna kadar okuyup değerlendirmenizi rica ediyorum

Yaklaşık 10 yıllık güzel bir ilişkimiz var. Konu komşudan Bizi çekemeyenler çok idi. geçen sene evlenmek üzere iken ve herşey hazırlanmışken ufak tartışmalar büyüdü sözlü kavgaya dönüştü ve evlenmemize 5 gün kala düğünümüz bozuldu. Tabi yıkımlar başladı ondada bendede,yemekten içmekten kesildik,sinir krizleri bi yandan, maddi manevi zor günler geçirdk. 1-2 ay geçti tekrar barıştık, 10 yıllık kız arkadaşımın karakteri değişti, kendisini tanıyamaz hale geldim.. sonra tekrar kavgalı şekilde ayrıldık ve tekrar barıştık.ve şuan tamamıyle tekrar ayrıldık.Tartışmalarımız aniden bu şekil sürüp giidiyor :/
Bugun ayrılmadan once benim kızla konuştuk, burada gerçekten menfaat gütmeyen bir hoca var.Birinin vasitasıyla hatır usulu yanına gittik...Hoca SADECE adımızı soyadımızı anne adlarımızı ve yaşlarımızı aldı.başka hiçbirşey anlatmadık ve söylemedikte. ve Hoca benim kıza aynen şunu dedi:
-Sana tam 14 ay önce büyü yapılmış,büyünün tesiri yanındaki kişiyede var çapraz dedi.
ve kız arkadasıma sordu:
-Hayatın nasıl gidiyor değişen kötü bişeyler oldumu dedi?
Benim kızda hayır olmadı,herşey gayet normal dedi.
-Hoca: (Biraz sert uslubla) Valla sen ne dersen de, nekadar iyi normal desende senin hayatın iyi değil ! ikinizin sözleri birbirinize batmış,ve herzamanda batacak.Siz geçinemezsiniz dedi. (biz bişe sölemeden)

Benim tabi gözlerm doldu bundan tam 12 ay önce düğünümüz bozuldu dedim. Hocada doğrudur dedi..Peki kim yapmış olabilir söylermisiniz diye sorduk.
-Hocada 7 camiden su alın ve birtane çoçuk getirirseniz yanınızda(çoçuk ayna görevi görürmüş) kim yaptı ise ismini söyleyebilirim dedi.
ve devam etti,benim kıza bakarak senin yüzüğün kayboldu olarak biliniyor, fakat yüzüğün kaybolmadı yakınından ailenden biri almış dedi.(Benim kız yüzüğünü fuarda düşürmüş bulamamıştı,ve yemin etmişti,Biz yüzükten vs hocaya bahsetmedik arkadaşlar:/ )
Biz şok olduk ve çıktık. otobüs bekliyoruz , benim kız dediki: Tüyleri ürpermiş halde, annem dışardaki tuvaletin damında dilimlere ayrılmış kumaş ve ona bağlı 3 tane kemik bulmuştu...büyü diye çöpe attık gitti dedi.Ben kedi et bulmuş damda yemiş olamazmı dedim. Hayır özellikle makasla kesilmiş kumaş ve ona bağlı 3 tane kemik vardı.. Allah belalarını versin dedi.
Biz kız arkadasımla tam 4 saat sonra aniden ufak bi sözle yine tartıştık ve biribirmize ağır hakaretler ettik. ayrıldık... Ben bu kişi ile 10 yıl güzel olan ilişkim bitti.. evleneceğim insandı bu , kazanmak evlenmek istiyorum.Aslında kız arkadaşımın isteğide aynı şekilde..Fakat ufak bir sözle biribimize tahammül edemiyoruz:/ bu olaylar üzerine biz ne yapabiliriz. Büyü dinimizde gerçekten var. Allah korkusu olmayan insanlar yapıyor veya yaptırabiliyor. Ben, benim kızın ablasından şüpheleniyorum ve yüzükte kayıp.Başına gelenler oldu ise tecrübelerini büyünün bozulması için yapılması gerekenleri bilen duyan birisi anlatabilirmi.Sevip sevilirken bu şekilde olmak inanın çok zor ızdırap gibi..