Bukadar olmaz dedirten olaylar yaşadım sizinle paylaşmak istedim ayrıca bimeksten ürün alıpta kullanmak nasip olmadu henüz
7 aralık doğum günümdü annem monitör istediğimi biliyordu.Sürpriz yapmak istemiş okuldan geldiğimde hadi gidelim senin şu monitörü alalım dedi bende sevindim gittim bimeksten HP 2011x aldım getirdim kurdum bir süre kullandıktan sonra ölü pixel olduğunu farkettim ertesi gün monitörü topladım götürdüm ölü pixel var değiştirmek istiyorum diye değiştirdiler eve geldim bundada var haydi topladım götürdüm yine değiştirdiler eve geldim yine aynı şekilde ölü pixel vardı dedim bu böyle olmaz başka monitör verelim dediler tamam dedik lg flatron hangi seri hatırlamıyorum aldım getirdim bundada çıktı adam dediki bunca yıldır burada çalışıyorum böyle birşey yaşamadım dedi lg yi de iade ettim başka mağazadan hp 2011x getirtebileceklerini söylediler 1 hafta sonra aradılar ürününüz geldi diye gittim abi dedim hep ölü pixel çıkıyor burada kontrol ediyim öyle eve götürürüm dedim orda kontrol ettik yine ölü pixel çıktı ve ürünü alıp paramı iade ettiler 5 kere değişimden sonra parayı geri aldım
bayramın 2.günü 2+1 almak için yine bimeksin yolunu tuttum logitech s220 75 tl ye aldım çıktım bimeks kipanın içindeydi şans eseri kipayı gezerken aynı 2+1 i 60 tl ye gördüm gittim dedim böyle böyle daha ucuzunu buldum iade etmek istiyorum yetkili kişi fatura tarihine ve saate bakti arada 5 dakika vardı ürünü aldı parayı geri verdi bimeksten birşey alıpta kullanmak bir türlü nasip olmadı