hocam 2 günde adamlar 40k filo yapmışlar normal şartlarda buna imkansız bile denmez konu açıldıgında girmiştim ozaman 0 durumdaydı her şey normaldi şimdi baktım 40k filo bu durumda ne yapıyoruz kayıt siliyoruz

) kendinize hediye edecekseniz bu işlere girmeyin
Hocam bende merak ettim site destek kısmından sordum. Destekten sorulunca şimdiye kadar cevap alamadığım şey olmadı. para ile normalde karanlık madde satılıyor. Sipariş kısmından beklemek istemeyenler ordan o maddeyi alıyormuş. en ucuzu 4 dolar 40.000 materyal oluyor. o alınanlarla filo,gemi,subay vs. alınabiliyor. buda istemeden puana yansıyor. Zaten yukardaki mesajlardanda anladıysanız burdaki amaç oyuncudan bişi almadan verme olayı değil. Oyuncu alışveriş yapsınki site yönetimide vaad edileni versin. Şimdiden bunları konuşmak için erken diye düşünüyorum. Ama sitede anormal olan birşey yok şimdilik. adminin kendisi 2. sırada. ama duyurudan olsun genel mesajlardan olsun site yönetimi yarışmaya dahil değildir deniliyor.
Birde son birşey 2 günde adamın 40k filosu oldu demişsiniz. Adam parayı basmıştır almıştır filoları. ama yinede konu sahibini konusuna davet edelim