@SyhByz Neden sorduğum soruya ısrarla cevap vermemenize anlam veremiyorum. Ben şirketin MH bir talepte bulunuyorum ve isteğimi bildiriyorum. Bunun için ödeme de yapacağımı söylüyorum. Bunun nesi "güzellik" oluyor. Şirket politikası gereği bunu yapar yada yapmaz.
Ama siz ısrar yapmayağını/yapamacağını yada yapmaması gerektiği hakkında bir şey söylüyorsunuz da ben anlamıyorum. Bu kadar bu konunun uzamasından da sıkıldım.
Bir kayıt şirketi alan adını uzatabilir. 63 günün son saniyesine kadar önceliklidir ve istediği gibi alabilir. Bunu +500 alan adı satan birisi olarak nasıl bilmezsini bende buna anlam veremiyorum.
Açıkçası sizi like eden arkadaşlarınızla beraber niyetinizin pekte iyi olmadığını söylemeyelim. Benimle yazışırken kimse bir bilgi kazanmıyor, kör bir inat var sanki sonsuz bir döngüye girmiş gibiyiz.
Ben bu konudan ayrılıyorum. Temel bir takım bilgiden yoksun insanlarla yazışmak (hele ki bu kişilerin bir deneyimi olmaması yada olsa bile paylaşamaması) bu konudan ayrılmamam daki en temel saç ayaklarından bir tanesidir.
Konu açan arkadaş ise umarım istediği alan adını alır ve yoluna devam eder.