Daha önceden tema işi ile ilgili birkaç arkadaşla görüşüldü özenle yaptığım temalar verildi, hatta bazılarınıda ön ödeme yapıldı, fakat daha bugüne kadar elime bir tane dahi tema geçmedi. Özenle yapmış olduğum tasarımları kullananlar bile oldu. Bu sebeple bana güvenilir, referansı sağlam olan, traederi yüksek olan kişilerle aşağıda yazılı özellikteki wordperss temalar ile ilgili çalışmak isterim. İş sürekli olacaktır. Temalarda kesinlikle şifreleme, lisanslama olmayacak. açık teslim olacaktır. Mevcut satılanlar olmayacaktır. her maddeye ayrı ayrı fiyat verilirse sevinirim. Lütfen çok uçuk fiyatlarla gelmeyin.
1- admin panelli html to wp entegresi
2- admin panelsiz html to wp entegresi
3- admin panelli clon tema
4- panelsiz clon tema
5- panelli psd to wp (1 index ve 1 iç sayfa)
6- panelsiz psd to wp (1 index ve 1 iç sayfa)
ÖDEME KOŞULLARI:
Bunu yazmak zorunda kaldım arkadaşlar. Kimse yanlış anlamasın ve üstüne alınmasın. Onlar kendini iyi bilirler.
Her ne kadar emek söz konusu varsa da, Özellikle bastıra bastıra söylüyorum ÖN ÖDEME teklifi yapanlarla kesinlikle çalışma yapılmayacaktır. Bu siteden ve diğer siteler aracılığı ile üç-beş işi bu şekilde yaptırıldı, verilen işlerden ne gelen var ne de ses seda. Fakat giden paralar var ama malesef elimde iş yok. Benimle dürüst ve layıkıyla çalışacak arkadaşlar lazım. İş konusunda anlaşıldıktan sonra da ödeme yapılmayacaktır. Ne zaman teslim süresi geldi o zaman parasını alır bende işi alırım. Bu tür işlerden yeterince ağzım yandı artık.