Arkadaş konuşmayım konuşmayım diyorum ama illa patlatıyorsunuz beni biryerden sonra. Ekşide orada burada şurada herkes ikiye bölünmüş bi kısmı allah belasını versin diyor bi kısmıda babadır yapmayın diyor.

Babadır diyen arkadaşlarım ben 25 yaşında bir adamım ölen o çocukla aynı yaştayım çocuk ölmüş allah rahmet eylesin iyi yada kötü bilmem tanımam etmem. Siz hiç şehit verdiniz mi babanız, ananız, kardeşiniz çok yakın akrabanızı kaybettiniz mi? Siz bir şehit verdiğimizde bu insanların nasıl sevindiğinden haberiniz var mı?

Bu adamın oğlu intihar etti nasıl yıkılıyor. Ya anasından babasından koparılan gencecik çocuklar? Yetim kalan çocuklar dul kalan kadınlar. Siz neden bahsediyorsunuz ya allah rızası için!

Kimse onun oğlu ölsün bunun oğlu ölsün demiyor. Oğlu öldü evlat acısı ne görsün anlasın da bıraksın artık diyorlar. Yazacağım o kadar çok şey var ki ama bu ülkede doğru söylediğinde biranda savcı hakim karşısında olsun. Oğluna Allahtan rahmet dilerim ama o adama sabır dilemem. Dileyemem dilersem şehidime ihanet anasına babasına eşine çocuğuna hakaret etmişim sayarım kendimi.!