c1L adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Program kullanma becerin olarak fena gözükmüyor. ps/ai, hangi programla çalıştın bilmiyorum ama, layer kullanımı önemli burda, karışıksa iyi değildir. bunlar öğrenilir önemli değil. daha temel bir problem var. "temel tasarım" "basic design" konusu araştırman gerekiyor bence. renk kullanımı keza öyle. özetle bir taş atıyorsan amacı olmalı ve bu taşları özenli dizmelisin. iyi çalışmalar.
Cvp : İllustrator CS5 kullandım, Layer falan yok sanırım onları bulamadım, direk böyle bişeyler yaptım fazla anlamadım

Phlegm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Renk uyumu icin kuler'i arastir
Cvp : Vuv çok güzel oldu bu http://kuler.adobe.com adresinden ulaştım

webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazır örnekleri tekrar çizmeye calis, ilerleyen zamanlarda hayal gücünü eklersin.HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cvp : Evet, bende öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla benim hoşuma gitti eline sağlık Ankette güzel olmuş yoktu bende ortadakini işaretledim
Cvp : Ankete güzel olmuş seçeneğini eklemedim çünkü güzel olmadığını bildiğim için gerek görmedim

HemenHediye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
painti iyi kullanıyorsun
Cvp : Hmm Evet Paintle yaptım.

crytek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk deneyim olarak fena değil bende oyumu çalış çalış olur zamanla'dan yana kullandım
Cvp : 2. Çok yakında geliyor

Liquist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Navbarı gradient ile 2 renk ile renklendir, misal mavi ve koyusu yap. Anasayfa , hakkımızda ayırımlarını tire olarak ayırmak yerine 2 adet | veya l harflerini kullan. Bunları yan yana getir boşluk olmasın soldaki beyaz sağdaki siyah olsun ikisinide %50 görünür şekilde ayarla. Bu şekilde gözüne daha hoş gözükecektir.
Cvp : Öneriler güzel şu yatay şeffaf çizgileri bulamadım bulsam öyle bişey düşünüyorum

Ahi Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben başarılı buldum.tebrikler.
Cvp : Bende teşekkür ederim güzel yorumun için

Minare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
klasik blog çizimi, renk seçimi olmamış.

yine de bize başarı dileyip tebrik etmek düşer.

saygılar kardeşim
Cvp : Evet ilk seferde fark yaratan bir tasarım yapmak imkansız gibi bişey sanırım yinede yorumunun için teşekkür ederim

brkkntrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog yapısına uygun ama bence font seçiminde standardı yakalamalısın. Her kısımda farklı font kullanman hoş durmamış

Başarılar
Cvp : Tek font seçimi kullandım, sündürerek biraz şekiller değişti sanırım, font indirdim onları deneyeceğim

fixir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haddime değil ama küçük bir önerim var. Tasarımda çok fazla zıt renkler kullanmak kullanıcıyı veya ziyaretçiyi yorduğu gibi bıktırabilir. Açık tonlar her zaman daha çok dikkat çekmiştir. Logo kısmındaki renk tonları her zaman uyumlu olmuştur. Gri, Yeşil - Gri,Pembe gibi. Onun haricinde tasarım güzel. Başarılar. Popüler ve Yararlı web renk tonları için http://www.colorcombos.com/ adlı siteye göz atabilirsin.
Cvp : Bu sitede güzelmiş bir arkadaşta, http://kuler.adobe.com adresini önermiş 2sinide aldım sık kullanılanlarıma teşekkür ederim

muhammed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarımcı değilim, sadece normal bir kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim. İlk tasarım için güzel ama daha da geliştirmeniz lazım kendinizi
Cvp : Teşekkür ederim

Ipod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. ve 3. seçenek zaten birbirine çok yakın.
İlk çalışman olduğu belli.
Hadi geliştir kendini bakalım.
Cvp : Teşekkür ederim, evet ilk çalışmam umarım başarılı olurum bu işlerde çünkü cok istiyorum