Bazı arkadaşlar neredeyse buluttan nem kapmış.Android kapanmıyor olabilir ama uygulamalarda kasmalar, zorla kapat hataları ile karşılaşıldığınıda inkar edemezsiniz.
Android JAVA tabanlı iOS ise Obj-C tabanlı ve birazda olsa programlama bilginiz varsa Obj-C nin JAVA ya göre oldukça daha fazla performanslı olduğunu bilirsiniz.
Gelelim şu karşılaştırma meselesine iPhone 4S kullanıyorum telefonun 512 mb ram i var.Arkadaşımdan örnek vereyim oda Samsung Galaxy SIII kullanıyor telefonun 1 GB rami var.
Galaxy 'nin işlemci hızının ve raminin neden bu kadar yüksek tutulduğunu hiç merak ettiniz mi ?
Çünkü Android'i ancak bu şekilde kasmadan çalıştırabiliyorlar (Ki menü geçişlerinde hala kasıyor)
Android yeni çıkan sürümlerini eski telefonlara veremiyor.Neden diye oturun bir düşünün.Çünkü performans olmayacak ozaman.
iOS e gelelim.Apple şuan ki çıkardığı iOS 6 işletim sistemine bile iPhone 3GS için destek sunuyor.
Apple iPhone 512 mb ram e sahip olabilir ama alın inceleyin Samsung Galaxy SIII ün o donanımından bile daha performanslı çalışıyor.
Adamlar işi biliyor bunu inkar edemezsiniz.Lütfen araştırmadan, düşünmeden yorum yapmayın.
Bilmiyorum artık bu Android ile iOS düşmanlığından mıdır ama şu gerçeği kabullenmelisiniz.
Apple bu işi herkesden daha iyi biliyor.