Gorkemy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam saat oalrak söleyemem çünkü bir kaç set yaptıkdan sonra biraz dinleniyorum telefonla ugrasıyorum malum sevgili fazla bekletilmiyor o yuzden benim saatlerim size hiç uymaz.

Ama haftalık programım şöyle ; 3 gün body 1 gün dinlen bol proteinli yiyecekler ye sonra bi 3 gun daha çalış sonra 1 gun ara ver böyle böyle haftada 6 gun calısıyorum.

Ama siz yeni başlamışsınız size haftada 6 gun çok agır gelir vucut ne an dinlenicekte yapılandırılcak kaslar felan.

Siz haftada max 3 4 gün çalışın tatil gunlerinizde mutlaka bol protein tuketin cunku kaslarınızın yapılanması lazım dinlenmeyi o yuzden yapıyoruz.

Protein tozu fiyatları biraz yuksek 150 tl civarında birşey o yuzden protein tozu kullanmasanız bile mutlaka fıstık ezmesi yiyin. her gun 150 gram fıstık eezmesi yerseniz sizden iyisi yok
Arkadaşlarım vucüdumun tam body'e uygun olduğunu söylüyorlar.Bende öyle düşünüyorum zaten başlama sebebim de buydu.Omuzlarım falan geniş.Sadece 5-6 kilo fazlam var(aslında başlamamın sebebi bunları atmaktı ).150 gram fıstık ezmesi taktiğini uygulayacağım ve haftada 3-4 gün kesin gideceğim.Ayrıca günde en az 1 saat uygulamak istiyorum doğrumudur acaba

Edit : protein tozu zararlı diye almayı da düşünmüyorum :/