Yakın zamanda Rubixa farklı bir lisans sistemiyle tekrar karşınıza çıkacak. Bu sadece ön sipariş konusudur. Bu konuda adını yazdıranlar script çıktığında indirimli fiyattan sahip olabilecekler. Şunu belirtmem gerekir ki ana sayfa görünümünde değişiklikler olacaktır ama genel olarak bu şekildedir. Gelelim scriptin özelliklerine... Hostunuz bizden
Sizin teknik işlerle uğraşmanızı istemiyoruz. Şu hostta çalışır mı bu sistem kaldırır mı? sorularıyla zaman kaybetmenizi istemiyoruz o yüzden yazılımı kendi
MediaTemple sunucularımızda çalıştırıyoruz. Şunu belirtmem gerekir ki
MediaTemple, bu işte en iyilerden biridir. Size sağladığımız hizmetlerden biri de
CloudFlare. CloudFlare, web sitenizi korur ve hızlandırır. Detaylı bilgiye
buradan ulaşabilirsiniz.
Kurulum derdi yok
Herhangi bir şey kurmaya çalışmanıza gerek yok. Veritabanına bir şey girmenize gerek yok. Sadece tek yapmanız gereken alan adınızın DNS'lerini bizim MediaTemple sunucularımıza yönlendirmek ve anında siteniz çalışır duruma gelecektir.
Her keseye uygun lisanslar
1 Aylık, 3 Aylık, 6 Aylık, Sınırsız olmak üzere 4 farklı lisans bulunmaktadır. Eğer müzik işine soyunmak istiyorsanız ya da ben bu yazılımı sadece kendi sitemde biraz denemek istiyorum diyorsanız 1 aylık lisansımız tam size göre. Eğer ben zaten bu işlerden anlıyorum derseniz diğer lisanslarımıza yönelebilirsiniz.
Sonsuz scroll özelliği
Bir şarkı aradınız aradığınızı ilk sayfada bulamadınız. Şimdi sayfa geçmeye kim uğraşacak diye düşünmeyin pencerenin scroll'ünü aşağı indirdikçe sistem sizin önünüze yeni şarkı sonuçları getirecektir.
Çoklu müzik listesi oluşturabilme
Rubixa'ya bu sürümünde kullanıcılara sınırsız müzik listesi oluşturma özelliği ekledik. Üstelik bu listelerine istedikleri kadar şarkı ekleyebiliyorlar. Liste geçişleri de bir o kadar etkileyici ve basit.
Son çaldığınız müzik listesini hatırlama
Rubixa, akıllı bir yazılım olduğundan siz sitede çıksanız bile tekrar girdiğinizde o size kaldığınız müzik listesini karşınıza getirecektir.
Sırayla şarkı geçme
Hem arama sonuçlarında hem de müzik listelerinde şarkı bittiğinde diğer şarkıya geçme özelliği bulunmaktadır. Arama sonuçlarında sıradan şarkıları çalacaktır, eğer sonuçlar biterse daha fazla sonuç döndürüp tekrar çalmaya devam edecektir. Müzik listenizdeki şarkıların hepsi çalındığında ise baştan tekrar çalmaya başlayacaktır.
Seçtiklerimiz sayfası
Site sahiplerine kendi seçtikleri şarkılardan oluşan bir liste yapma imkanı tanıdık. Bu listeyi efektif bir şekilde kullanmanız mümkün. Mesela hit parçalardan oluşan bir liste hazırlayabilirsiniz.
Ruh haline göre müzik
Sitede adına mood dediğimiz bir sistem bulunmaktadır. Burada mood kategorilerini oluşturup, bu kategorilere istediğiniz müzikleri ekleyebilirsiniz. Nasıl kullanacağınız size kalmış...
Bu sefer yönetici paneli de var
Eski Rubixa'yı düzenlemek için sizin HTML/CSS bilmeniz gerekiyordu. Bu rubixa'da ise yönetici panelinden bazı renk ayarlarını, logo ve arka plan resimlerini ayarlayabilirsiniz. Ama ben HTML/CSS biliyordum derseniz kendi HTML ya da CSS ayarlarınızı yazılıma entegre etmeniz için bölüm bulunmaktadır.
Sosyal medya'da şarkı paylaşma
Şarkılarınızı güzel okunaklı bir şekilde paylaşmanıza olanak sağlar. Aynı zamanda sizin için kısa URL'ler üretir. Örnek vermek gerekirse;
site.com/kod Teknik detaylara gelirsek, yazılımda arka planda PHP kullanıldı. Ön planı jQuery ve Vanilla JS ile halledildi. Müzik çalar olarak JWPlayer kullanıldı. Şarkı aramalarını Youtube API üzerinden halledildi. Yazılım JS tarafında RESTFUL sistemle PHP ile iletişim kurarak çalışmaktadır. ** Ayrıca Youtube'a MÜ-YAP tarafından yüklenen şarkılar sistemde standart olarak gösterilmemek üzere filtrelenmiştir. İsteğe bağlı filtre kaldırılabilir. Lisans Fiyatları 1 Aylık Lisans -
30TL 3 Aylık Lisans -
60TL (Ön Siparişte isim yazdıranlara : 50TL)
6 Aylık Lisans -
110TL (Ön Siparişte isim yazdıranlara : 100TL)
Sınırsız Lisans -
150TL Admin Panel
Mood düzenleme sayfası
Arayüz ayarları sayfası
Site ayarları sayfası
Seçtiklerimiz sayfası ayarları
Hesabım sayfası