xfcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş kimse o fiyata almaz!

Sonbahar geldi tüm gözlükcülerde su an %30 indirim var ki bu gözlüğün aynısını geçen ay 250 ye aldım. Bence ya satmaktan vazgeç yada fiyatı bayağı bir düşür.
katalog fiyatı 650 tl civarı POLARİZENİN indirimde alınmıştır. alan olur yahut olmaz aciliyeti yok sadece modeli pek sevemediğimden satışa sundum. gözlükçüleri dolaşıp sorabilirsiniz. Her gözlükçüde AYNI katalog AYRI fiyatlar göreceksiniz. örnetk vereyim bazıları katalogda 300 lira yazarlar (eski rayban katalogu kullanırlar) bu fiyat üzerinden %30-35 civarı indirime giderler ve gözlüğü 200 liraya verirler sizde indirime girmiş şeklinde görürsünüz. bazı gözlükçülerse 2012 katalogu üzerinden indirimli fiyattan verirler. yani bu iki örnekteki fiyatlarda indirimlerde (bazıları yapmasa bile) aynı yola çıkar. benim yukarıya yazdığım fiyattan ucuz bulamazsınız demiyorum. bulabilirsiniz ancak babanızın oglu yakınlıgında olması gerekiyor yada gerçekten zararda olup az miktarda kar marjıyla satmalı. ayrıca gözlükten zararım olacak bu fiyat üzerinden bile ve gözlükçüden alınacak gözlükle hiçbir farkı yok zaten kaşe tarihi-garanti başlangıcı-teslim alınış 11.09.2012dir. ufak bir şey daha rayban gözlükler yaz kış sezonundan etkilenmezler. (ufak miktarlar 10 20 tl civarı olabilir). tanıdıgınız varsa detaylı ögrenebilirsiniz.