Merheba arkadaşlar askerden izine geldiğim sırda yaptığım bir scriptti ve arkadaşların hoşuna gitmişti...
R10'un talihsiz olayı sebebi ile konu uçmuştu ve bende ihtiyacı olan arkadaşlar için tekrar eklemeyi düşündüm...

Özellikleri;
  1. Sayfadan bağımsız çalışan müzik player, standartta "baha - aşk yemini" var, isterseniz değiştirebilirsiniz, kurulum dosyası içinde mevcut anlatımı..
  2. sayfa geçiş efekleri var (sadece internet explorede çalışıyor...)
  3. scriptte son adımda evet-hayır seçeneği çıkıyor, ordaki hayır butonuna efekt uyguladım yani sevgiliniz tıklamakta biraz zorlanacak ama evet'e anında tıklıyor )
  4. evet veya hayır bölümünün sonuç sayfasına video veya başka şeylerde koyabilirsiniz...
  5. Kız arkadaşınız evet veya hayır dediğinde belirttiğiniz maile hangi cevabı verdiğine dair mail gidiyor ( reklam maili fılan değildir kesinlikle!!! )
Hayırlı olsun

Demo

Script indirme linkleri :
  1. Kız avlama scripti indir

NOT: lütfen ama lütfen standart verilen mail adresini değiştirin mail kutum doluyor cevaplarla
NOT 2: Kaynak belirtmeden yayınlamayın lütfen..

Güncellendi (17.09.2012) ;
  1. Önizlemeler güncellendi..
  2. Demo site eklendi.. (teşekkürler @KaRNeC)

Onay verildi (26.10.2012) ;

@fatih5245 Arkadaşımıza scripti geliştirmek üzere onay verilmiştir...

fatih5245 adlı üyeden alıntı:
Kız avlama scripti konunuzu gördüm. o scripti farklı ama benzer bir proje de ,biraz farklılıklar katarak değerlendirmek istiyorum.
NOT: Arkadaşımıza tebrik ve teşekkür ediyorum, emeğe saygı gösterdiği ve bilgi verdiği için...

@bowfinger Arkadaşımıza bilgi verdiği için teşekkür ederim...

bowfinger adlı üyeden alıntı:
Merhaba , scriptinizi indiriyorum daha incelemedim. İnceledikten sonra aşkımı nasıl itiraf ederim . Başlık bir konu ile nasil.de sitesinden tanıtınımı yapacağım. Kaynak için göstermemi istediğiniz bir adres varsa onu vereyim yoksa direk verdiğiniz rapidshare ve diğer paylaşım adresini vereceğim.
İyi günler.
,

Yeni versiyon v2