Valla ben Sakaryalıyım arkadaşlar. Eski Prenses Kız Öğrenci Yurdunun { } orda oturuyorum. Bilmeyenler için Tunatan karşı Göktaş Sokağı Siteler Camii hizasında...

Şuan İstanbula bir süre çalışmak ve bir firmanın e-ticaret altyapısını yenilemek için geldim. Ordayken sıkılıyorum kaçmalıyım diyorum, İstanbula geliyorum dönmeliyim diyorum. Böyle lanet bir şehir. Özletiyor kendisini... Uzun süre burda okuyup kalıcı olarak yerleşen öğrenciler gördüm. Bitirip uzun süre özleyenlerini de...

Çark Caddesi ufacık diyip alıştıkça caddeden çıkmayan öğrenciler de gördüm.
Öğrenci olup ta Sakarya Üniversitesi Mitoloji Cafe bölümünde okuyanlarını da gördüm.
Biraz aykırı olucam diyenlerin Odin Cafeyi evi belleyenleri de gördüm.

Şehrimiz güzeldir bakmayın gülerek anlattığıma... Eğlenirken eğlenirsiniz, dinlenmek istediğinizde de dinlenirsiniz.

Bu arada bu forumda olup ta bana yakın olanlar ile tanışmak isterim yahu. Kafadar bulamayıp koltukta çürümekten bıktım.

Annem en alt katı kiralıyor sanırım. Evden haberim yok pek. 500TL olması lazım. Gelip te beğenen olursa 50TL benden olabilir.

Gelecek arkadaşlara burdan hayırlı olsun der, Yardım isteyen olursa gönülden yardım etmek isterim.

Benim evden fotoğraflar