Ban açtırmak için illaki google ile ortak olmaya gerek yok. Seo sadece xxxx,yyyy,xxxx kelimelerinde ilk sırada olmak için yapılmaz. Filtreye girmiş ama hiçbir işlem yapılmadan aynı düzende devam eden bir site ile gerekli script, içerik, seo düzenlemesi yapılmış bir sitenin ban açılma süresi birbirinden çok farklı olacaktır.

1) Aynı kafayla devam eden siteye google diyecekki kardeşim sen şu şu hataları yaptın ben seni filtreye soktum sitene zaman zaman gelip baktım ama aynı kafada devam etmişsin o zaman sen bir 2 yıl daha filtrede kal.

2) Gerekli script, içerik, seo anlamında yapılan hataları düzeltmiş bir siteyede diyecekki, zamanında bir takım hatalar yaptın, ancak gördüğüm kadarıyla yaptığın hatalardan ders almışsın ve bir takım düzeltmelere gitmişsin, sık aralıklarla bu gelişmeleri tekrar takip edeceğim, ikna olursam seni affedebilirim.

Seo konusunda hiçbir zaman garanti yoktur, bir site google'ın gözünde gerçekten düşmüşse istenildiği kadar uğraşılsın sonuç alınamaz, şansınızı denersiniz olumlu yada olumsuz sonuç çıkıp çıkmayacağına google karar verir.

Bir kişi hakkında şikayetiniz varsa direk konu açınız, dolaylı yollardan kimseyi zan altında bırakmayınız.

Hayırlı geceler dilerim.