Merhaba arkadaşlar.
Evimde güvenlik önlemleri almak adına kamera sistemi kurmayı düşünüyorum.
DVR diye geçen dijital video kaydedicisi kutuları varmış.
bayadır araştırıyorum. fakat benim istediğim özellikleri karşılıyor mu karşılamıyor mu bir türlü karar veremiyorum.
istediğim özellikler.
1. Hdd ve FTP'ye anlık kayıt yapması
2. Web'ten ve cepten kameralara bağlanabilme
3. Harici hdd yada ek hdd bağlayıp kayıt süresini uzatabilme (anladığım kadarıyla bazıları harici hdd yada mevcut hdd'yi değiştirme gibi işlemleri bile kabul etmiyor)
Diğer özellikleri sabit zaten, ses kayıt (genelde kanal sayısı/2 şeklinde oluyor), usb mouse desteği, hdmi çıkışı vs.
üstte yazdığım 3 özellik benim için çok önemli. görüntüleri anlık olarak ftp ye atması ekstra bir güvenlik önlemi olduğu için vazgeçilmezimdir. webten ve cepten kameralara internet aracılığı ile bağlanıp uzakta olsamda o esnada ne olup bittiğini görmek istiyorum.
Amazonda aradığımda ftp upload vs gibi özellikleri olanlar şöyle
1.
Amazon.com: 4 Channel H.264 Hard Driver Digital Video Recorder: Electronics
2.
Amazon.com: 4 Ch DVR 120 FPS CIF Dahua CMS, IPhone, Android, MAC, IE: Camera & Photo
3.
Amazon.com: CIB K404AV H.264 4 CH Network Security Surveillance DVR Recording System.: Camera & Photo
4.
Amazon.com: Gino H.264 4 Channel Network Digital Video Recorder PAL NTSC: Electronics
5.
Amazon.com: 4 Channel Monitoring System Network DVR Digital Video Recorder With VGA BJ24: Camera & Photo
6.
Amazon.com: EMS 4CH 4 Channel Surveillance Security System Network H.264 CCTV DVR Digital Video Recorder With VGA BJ24: Electronics
7.
Amazon.com: CIB K404AV500G H.264 4 CH Network Security Surveillance DVR Recording System ...: Camera & Photo
vs. vs. diye bir sürü ürün çıkıyor.
fakat bunlardan işimi görebilecek birisi varmıdır bilmiyorum.
bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyorum
DVR kayıt cihazı alacağım Türkiye'de satan yerler varsa bildiğiniz onlar ile de görüşmek isterim. Yada direk burada satışını yapan varmıdır?.