Şimdi sitemiz kuran mealleri ile alakalı bir site. Ayetleri tek tek konu olarak açtım ve siteye ekledim. 6000 kusur konu oluştu. örnek olarak misal kurankuran.net/fatiha-1 misali bir yapıda çekiyorum konuları. Bu yapıya göre bazı şeyler oluşturdum. Hızlı ara direk git gibi şeyler. Bu yüzden bu formatı bozmam çok zor.
Şimdi bunların yanı sıra misal yeni konu açılıyor ve bu yeni konunun içerisinde ayetleri çekmemiz gerekiyor. Burada sorun şu. Ben bu ayetleri iframe şeklinde çektiğimde hai ile sidebar header fln hep çekiyor. Halbuki benim istediğim sadece content kısmını çekmesi.
Ayet konularından birisini alıp direk sayfaya yapıştırdığımızda ise hem çok fazla kalabalık oluyor hemde meallerin yanında şöyle bir yapı oluşturdum.
<td id="baskuc"><a href="
the_permalink();
">
the_title();
</a></td>

Bu yapı yüzünden konunun içerisine aldığımızda o bölümü bu kez direk içerisine aldığımız konu ile eşleşiyor bunlar...

Bakın bir sayfa şablonu oluşturmuş ve o sayfa şablonundaki konuları istediğim şekilde çekmeyi başarmıştım. Örnek olarak http://kurankuran.net/not-defteri/ verebilirim (sadece kullanıcı özel bu bölüm ) bu sayfa şablonunda olan yazılar sadece content kısmını alıyor. Bunu da başarabiliyorum. Fakat normal yazılarda kısacası ayetleri bu formatta yazamam. Ama gerektiğinde bu şekilde yani sadece contentini alarak çekmek istiyorum. İlk verdiğiniz örnek çalışsa idi tam benim ilacım olurdu. Zira onla hem iframe olarak konuyu çekerdim hemde dilersem popup şeklinde açtırırdım harika olurdu. Bu sorunu aşmanın bir yolu var mı? Bir de benim verdiğim kodları güya çalıştırmışlar. Herhalde ben beceremedim. Ona da bakarsanız çok sevinirim. Tekrar ilginiz için çok saolun.