R10SS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000 satir varsa, form uzerine 1000 tane textbox mu olusturacaksin?

satır1 = textbox1.text
satır2 = textbox2.text
satır3 = textbox3.text
satır4 = textbox4.text

textboxlara bu sekilde deger yukleyemezsin.

textboxbilmemne.text=satir seklinde yuklersin.

CreateFileA
ReadFileA
CloseFileA

Apilerini kullanabilirsin.

Tum dosyayi string olarak okutup VBCRLF ile replace edip diziye aktarabilir istedigin elemana erisebilirsin. sifirinci elemanda senin sayin olur
uBound ile son elemani lBound ile de ilk elemani alabilirsin.

Kolay gelsin.
Yorum için teşekkürler. O textbox sadece bir örnekti, yani tek tek açıklamak istemedim olay biraz karmaşık. Ana dosya yani txt dosyasını kullanıcının bilgisayarına indirmeden bu işi yapmam gerekiyor yani txt dosyasını site üzerinden okuyup, satırlara bölmek gerek. Readfile çalıştıramadım siteden çektiğim için hata veriyor. Dosyayı indirmek olmaz, mecbur site üzerinden satır olarak çekmem gerekir.
ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneme.txt nin içeriği bu olsun

dosya okuması için Imports System.IO satırını vb kodlarının en üstüne ekle

Kodları resim şeklinde veriyorum, kopyala yapıştır yaparak olmamalı, artık bi zahmet yazarsın. Kodlarda bir kaç eksik var, o eksiklikleri sen tamamlarsın araştırarak ama normal şekilde çalışıyor yine de

Yorum için teşekkürler. Üstteki arkadaşa da yazdığım gibi txt dosyası pc üzerinde değil siteden çekiliyor. İndirmeden okuduğu içinde filestream ve streamreader hata veriyor yada ben yapamıyorum .
Bir çok yere baktım henüz bulamadım, bu işten ümidi kesip siteyi bırakıp dllyle halletmeye çalışcam.