Selam. Kalıcı bağlantıları değiştirmem mümkün değil zira ona göre bir link yapısı oluşturup istenen konuya giden functionlarım var Bir de bu dediğiniz yöntemle bir konuyu 2 farklı şekilde mi çekebiliyoruz? Ben hazır bir konuyu farklı bir şablonda göstermeye çalışıyorum fakat bu yapı ile anladığım kadarı ile konuyu tek bir yapıda gösterebiliyoruz
Dediğim gibi permalinki değiştirmem mümkün değil. İlk verdiğiniz örneği çalıştırmamız mümkün değil mi acaba? Siz de o çalıştı mı? Zira o tam aradığım şeydi. İlginiz için bu arada çok teşekkürler. İnterneti 3 gundur alt ust ettim bu konu hakkında bir tane kaynak yok

Ayrıca şu da işimi görebilir. Nasıl ki yorumlara permalink atıyorsa wp aynı şekilde content e de permalink atsa ve dediğim yerleri göstermese bu da olabilir. Bir de eklenti buldum id ye göre konunun contentini çeken fakat onu iframe şekilde atamıyorum + onu alıp eklediğimde konuya diğer konuda permalink olarak çektiğim değerler var onlar bu kez içinde bulunduğu konu ile eşleşiyor ve sorun oluşturuyor. Bunun da önüne geçemedim. Bunlardan birini yapmayı başarsam sanırım bu iş hallolacak.