webex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda zaten başlamadan bitirmişsiniz konuyu,Farklı bir dille anlatsanız belki sorunu bu işle uğraşan kişiler takip edip,size çözüm sunabilirdi.Ücretli veya ücretsiz.Geçmiş olsun
Bunu söylememdeki amaç.Arkadaşın yırtınıncasına hakaret etmesi+ilk yazımdada belirttiğim gibi dolandırcılıkmı vb şeylermi dememdir.Başlayıpta sonunu getirememezlik etmedim.Aynı zamanda dolandırıcısın dememişim dolandırımısın dedim sana demişim.Konuyu baştan sona okursanız anlarsınız.Ne demek istediğimi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:19:18 -->-> Daha önceki mesaj 18:11:37 --

Adsense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hay ALLAH razı olsun senin gibi fikirlere düşüncelere daima saygı duyarım hocam kişi listemde yasaklı konumda olduğu için pm ve konuya yazmasını görmüyorum görmekte istemiyorum

İnsan gibi gelse pm atsa böyle sorunum var param yok dese yine yapardım ama kalkıp bizi *********** sıfatı takması kendinin ne denli kötümser karaktere sahip olduğunu gözler önüne serdi
İlk cevaplayan arkadaş nazikçe cevap verdi.İnceliklerini bildiğimiz vb şeyler söyledi Ama sen hakaret ettin.Sana laf vurmamışken ismin geçmemişken yırtınıncasına hakaret etmen bir yaranın olduğunu gösterir.Yada birilerinin uyanmasını engellemek te diyebiliriz.Yüzündeki maske düştü.ALLAHA şükür paramızda var.O yönden bir sıkıntım yok.Büyük bir holding te startup işleri yapıyorum maaşım 3 bin tl+domain ve web site satışı yapıyorum ortalama aylık 5 bin keş para geliyor.