Yazdıklarınız ile sanırım açtıramadığınız domain siniri ile gelip yazma hissi duydunuz bende sizden sonra yeni üyelerin açtığı hiç bir konuya yorum yapmamayı düşünüyorum düşünüyoruz bu işte alan da memnun satanda gel pm at açtıralım siteni bu kadar ağlamana hiç gerek yoktu bir daha konu açarken edebli aç oldumu şikayetin varsa bildir yönetime onlar versin bize ceza sen değil sizin sitenizin banının neden açılmadığınıda iletiyim bu düşünce ve zihniyet taşıyanlara hiç üzülmüyorum üzülmeyeceğimde umarım açılmaz banınız
Hakaret etmene gerek yok.Ben sana dolandırcımısın dedim.Niye üstüne alınıyorsun.Ben sadece bir soru sordum.Aklımızdaki soruyu sormuyacazsak bu forumun amacı ne.Yaran varki gocunuyorsun isim vermemişim aklımdanki düşünceyi belirtmişim gelip burda bana ayak yapıyorsun hakaret ediyorsun.İnsanları sömürerek para kazanıyor olabilirsin beni ilgilendirmez.Ben düşüncemi belirtirim sende dersin ki bundan bundan dolayı siz açamıyorsunuz.Belli inceliklerini biliyorum vb şeyler söylersin konu kapanır gider.
Banlı domainim olsada senin gibi saygısız ve insan kanından beslenelere para kaptırmam.Son sözüm Saygılı olki saygı göresin.