Bu gün bir hanım efendi aradı trendmedya isimli bir firmadan.Bir müşterimi aramışlar onlarda bana yönlendirdi komik bir konuşma geçti aramızdan başka arkadaşlara ibretlik olması amaçlı burada paylaşmak istedim ve kategori moderatörümüz ve uzman diğer arkadaşlarada böyle bir politikanın olmasının mümkünatı var mı diye sormak istedim . (ki imkansızda olsa böyle birşeyin olması ehehe)

-Yiğit bey bir kampanyamız var

*Buyrun

-1 ay boyunca cumartesi ve pazar dahil 24 saat boyunca google'da reklamınızı birinci sayfada çıkartıcaz.Biliyorsunuz ki reklamlar kontörlü bir şekilde çıkıyor tıklanma başına ödeme yapıyorsunuz fakat bizde böyle değil.Sadece 400 tl veriyorsunuz 1 ay boyunca 24 saat ilk sayfada reklamınız dönüyor.Aynı zamanda size seo optimizasyonuda ücretsiz yapıyor ve hediye ediyoruz.

*Hanım efendi siz nedediğinizin farkındasınız değilmi ? Viral şaka falan değil dimi bu ?

-Hayır efendim sadece 400 tl ye tıklama başı para vermeden devamlı ilk sayfada reklamınız olacak.

*Hanım efendi siz daha google politikasından haberiniz yok nasıl oluyorda tıklama başı maliyeti hesaba katmaksızın 24 saat istediğim kelimede ilk sayfada reklam döndüreceksiniz ? Müşterilerinize kendi panelinizi mi yoksa adwords'ün kendi panelinde mi hizmeti izlemelerini sağlayacaksınız ?

-Panel öh ıh yenir mi ?

*Hanım efendi allah aşkına bilinçli birisini verirmisiniz telefona sizin gerçekten bırakın tbm'yi panelden bile nedir haberiniz yok

-Yiğit bey sizinle daha fazla konuşmaya devam edemeyeceğim iyi günler PAT! (ve telefon kapanır)

Şimdi sormak istiyorum böyle bir politikanın olmasının mümkünatı var mı ? Bu bir şaka mı ? Adamlar istediğim kelimede tık başı maliyetini resmen yok sayarak 24 saat 1 ay boyunca 400tl gibi komik bir rakama birinci sayfada gösterecekmiş.

Bu imkanları sunacağını belirten bir firmada promosyon ve kampanyayı sunan bayan adwords panelinin ne olduğunu dahi bilmiyor bırakın tbm'yi... Ben bir mantık yürütemedim sizler nediyorsunuz ? amaçları nedir ?

Not: eğer problem olursa firma ismini sansürleyebilirim paylaşmamda ki amaç diğer arkadaşların bu tarz ŞAKALARA bilinçli şekilde yaklaşması.Şaka diyorum bunun ancak şakası yapılır.