Hayır dostum devam et antiseo ve seo alanında yaptığım bunca deneye göre sana tavsiye edeceğim tutum.

anahtarkelime.blogspot.com
anahtarkelime.blogcu.com
anahtarkelime.livejournal.com v.b

gibi yap süreklli özgün ve güncel tutmaya bak.Anasayfadan link ver.100 paravan site açıpta her birinde bir içeriğin olacağına daha az ama özgün ve güncel paravan blogların olsun.Google backlink aldığın yerlerin sayısına göre değil kalitesine göre seni değerlendiriyor.

Şöyle düşün 10000000 tane işe yaramaz sitedenmi link almak yararlı olur.Yoksa yahoodanmı yahoo hepsini silecektir.Artı şunu unutma makalelerin kesinlikle ve kesinlikle özgün olsun hepsinde özgün olacak şekilde.Yoksa dediğimin tam tersi bir etki yapıp antiseo'ya çevirebilirsin durumu.Google bir içeriğin 15 paravan sitede olduğunu ve bunun güncel olarak yapıldığını farkederse sizin algoritmaya müdahale etmek istediğiniz gibi bir anlam çıkartabilir.Sonra o açtığınız bloglar kısa vadede yarayışlı olsada uzun vadede size büyük zararlar verebilir.

Burada senin yapmanın en zor olacağı yer tamamına özgün yazı girme mevzusu onuda sen düşüneceksin

Veya içeriği fazla siteye göndermedende bu işi yaparsan yararını gene görürsün. 4-5 paravan sitede aynı tanıtım konusu geçerse onunda zarar vermeyeceğini düşünüyorum fakat belirttiğim sayıları düşünüyorsan 15-20 site gibi zararlı olacaktır.Zaten o kadar sitede kopyaya girecek içerik daha az sitede olması senin yararına olacaktır.En azından taranacak sayfalar diğer türlü hepsinde taranamsını bekleme