marginal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki dediğiniz gibi olsun msnde konusmalarımız ortada
Bana pm ile fiyatlarınızı yolladınız logo olursa film 0,85 dizi 0,65 olur dediniz bende logo olmasın yazı olsun daha dedim o fiyatlarda bir rakam belirtmemiştim sonra 1k kadar dizi, imdb top 250 filmleri olacak dedim siz imdb pahalı olur dediniz ozaman box setler ve diziler olsun dedim siz imdb sadece alt yazılı olursa olur dediniz bende yok imdb kalsın dedim bana 1k dizi ve box set film lazım dedim ve 500tlye yaparmısnız diye sordum tamam dediniz çeviri yaptığınızı işinizin 2 saat sonra biteceğini söylediniz benimde işim vardı aksam konusuruz diye kapattık konuyu

2. görüşmemizde size müsait olup olmadığınızı sordum müsaitim dediniz
kesinleştirmek için tekrar sordum size hatta dedim ki serverdan servera atarsınız daha basit olur kendiniz sordunuz post işi olmayacakmı diye bende dedim ki yok olmayacak o yuzden sizden indirim isteyeceğim
keşke demez olaydım hemen ardından toplamaya çalıştım ama anlaşamadık beyfendi işinizi yapmıyorum dediniz.

Evet gördüm şikayet konusu açtınız konuyu kapattılar çünkü ben sizi madur edecek birşey yapmadım..

Ben hala lafımın arkadasındayım sorun yok ticaret bu kırılcak gucenecek değilim sadece işinizi yapmıyorum demenize istinaden konuyu msnden buraya tasıdım.
El insaf be adam... Attığım pm'i alıntı içinde yazmışsın. Iyi oku bakalım fiyatlara ne demişim. Konunun kapanma nedeni, report edilmiş olmanız. Kaldı ki ticaret bile yapmadığımız hâlde konuyu uzatacak kadar yüzsüzsünüz. Iş verenin işçiyi seçme hakkı varsa, işçinin de işveren seçme hakkı sonuna kadar vardır. Size karşı iş yapmıyorum, bu kadar basit! Ayrıca report olayı henüz sonuçlanmadı, sonuçlandığı zaman kimin haklı olduğunu göreceksiniz. Uzatmaya devam ederseniz, 2. Kez çekinmeden report edeceğim.