ben bi partiyi savunmuyorum kim gelse ülkeyi yiyecek bunu her insan anlayabilir bu görüşüne katılıyorum hiç biri iyi değil ama ülkenin dini islam'dır ibaresini laiklik için kaldırdı bu adam niye dinsiz göstermeye çalışıyorsunuz arkadaşım siz atatürkü sevmiyorsan eğer atatürkü kurduğu ülkede yaşamayacaksın kötülük yaptı sanıyorsunuz inkilaplar olmasa belkide malezya gibi olacaktın şimdi biraz ileri görüşlü düşünün senin atatürkü eleştirmeye hakkın yok eleştirirsende zaten sende bi sorun sıkıntı ararım ülkeyi kurmuş kurtarmış adama bu adam öyle kötü bi insandı'da niye devletten hiç birşey almadı kendi malını mülkünü devlete bıraktı allah aşkına yaşınız var ama düşünceleriniz çok olumsuz ve geri kalmış
bilgi eksikliğiniz var. mal varlığına internet üzerinden araştırma yaparak ulaşabilirsiniz. arayacağınız ise "atatürk'ün mal varlığı". ayrıca benim inancıma göre peygamberler dışında herkes eleştirilebilir. onlarda Allah'ın yönlendirmesi ile hata yapmadıkları için eleştirilemez. laiklik dediğiniz sistem de kiliseleri kullanan ve paraları cebe indiren rahiplerden kurtulmak için getirilmiş bir sistem. İslam dinine uygulanan bir sistem değil. gördüğünüz gibi hırsız her yerde çalıyor. cezasını vermeyi bileceksin.
konu da bunlar değil. ben vermem gereken cevabı çoktan verdim. uzatmaya gerek yok. her yerde defalarca söylenenleri sizin araştırıp okumanız gerekiyor. her kese ayrı ayrı yazmayalım.