eski kafalı mı? internet çağındayız, iletişim çağı, suriye'de halkın ikiye bölünmesini gördün. suriye için ne kadar faydalı oldu değil mi? benim yazdıklarım eski kafalılık ise canını seveyim öyle eski kafalılığın. atatürk resmi silinmişte ne olmuş? halkın %50'sinin verdiği bir parti yapıyor bunları. hayır atatürk zamanında "ülkenin dini islamdır" ibaresi kaldırılmış, dili değiştirilmiş siz bunları övüp inkılapçılık yapıyorsanız şimdi yapılanda inkılap. bir resim kaldırmak mı önemli, ülkenin dinini kaldırmak mı?
ayrıca dediğim gibi hakaret ederek elinize halktan daha fazla oy almaya devam edecek bir parti geçer. hakaret ederek hiçbir şey başaramazsınız. kendinizi rahatlattığınızı sanırsınız sadece.
ben bi partiyi savunmuyorum kim gelse ülkeyi yiyecek bunu her insan anlayabilir bu görüşüne katılıyorum hiç biri iyi değil ama ülkenin dini islam'dır ibaresini laiklik için kaldırdı bu adam niye dinsiz göstermeye çalışıyorsunuz arkadaşım siz atatürkü sevmiyorsan eğer atatürkü kurduğu ülkede yaşamayacaksın kötülük yaptı sanıyorsunuz inkilaplar olmasa belkide malezya gibi olacaktın şimdi biraz ileri görüşlü düşünün senin atatürkü eleştirmeye hakkın yok eleştirirsende zaten sende bi sorun sıkıntı ararım ülkeyi kurmuş kurtarmış adama bu adam öyle kötü bi insandı'da niye devletten hiç birşey almadı kendi malını mülkünü devlete bıraktı allah aşkına yaşınız var ama düşünceleriniz çok olumsuz ve geri kalmış