GizemliLORD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense konuları genelde burada ve adsense kullananların büyük birçoğunluğu konularını r10 da paylaşıyorlar....

Not:Cracking,*****.*** falan demişsinizya hocam ***** site linkini sitede bile barındırmak Adsense program politikalarına aykırı,birisi hacklink çalışası yapmış olabilir mi?

Tekrar itiraz edin bence ve örnek konu linkllerini göndermelerini rica ediniz...

Benim hesap tamamen banlandığında 1-2 konu linki vermişlerdi sebebini tam olarak belirtmişlerdide.

Not:crakıng işlemi yasal olarak suç değilmiş ama google Adesense kurallarına aykırı ilgninç....

Yasal olarak crkakıng işlemin bir suç sayılmaması ise çok kötü bir durum.
Hocam benim ilginç bulduğum nokta ise; o kadar hesabımın aynı anda banlıyor olması bile değil. Her hesabın aynı gerekçeyle yayına tamamen durdurulması. Tüm sitelerde herbir Adsense hesabımın reklam kodlarını kullanmaktaydım. Sitelerin içerikleri ve Adsense reklam kodları birbirinden bağımsız olmasına rağmen gerekçe cracking veya hacking vb. ***** paylaşımlar olarak belirtilmiş. Eğer bir sitede cracking paylaşım yapılmışsa reklamını yayınlamadığım bir adsense hesabımın o sitede cracking nedeniyle yasaklanıyor olmasını çok saçma buldum. Basit ve uydurma bir gerekçe olarak düşünüyorum.