Ben 2004 yılında yani 21 yasındayken yüksek okuldan mezun oldum.Sonra 1 yıl aradan sonra AOF ye kayıt oldum.Tabi kaldık falan derken 2010 yılı ocak ayına kadar max.tecil hakkımı kullandım.Ozamanlar Yüksek okul mezunlarına AOF ye Dikey geçişi sınavsız yaptılar bende ondan faydalandım ve 2010 yılında 1 yıl hazırlık okudum. 1 yıllık hazırlık döneminde öğrenci olarak sayılmadıgım için 2010-2011 yılı arasında gecen zamanda ben BAKAYA (asker kaçağı) Durumuna düştüm.Hazırlık dönemimde tüm derslerimi verdim ve 3,sınıfa gectim.Bunun için kayıt yenilemem gerektiğinde askerlik durum belgesi istedi aof bürosu tabi BAKAYA oldugumuz için şubeden belge almamız mümkün değildi.Sonra şubeden bana sevkli olarak durum belgesi vereceğiz onunla okula kaydını yapacaksın bu arada askerliğinide yapmıs olacaksın tacil işlemi yapılamaz mutlak askere gitmek zorundasın dediler.Nitekim 2011 subat 23 te bize yol gözüktü ve kazasız belasız bitirdik geldik.Demem o ki 29 yaşı falan bilmem ama beni 26 yaşımda alacaklardı 1 yılda ben gitmedim 27 yaşında ben gitmedim onlar gideceksin dedi

Yoksa bana kalsa 35 e kadar yolu vardı
ben işletme 3de idim bu yıl ama 2den fazla ders kalmaması gerekiyor 4e geçmek için.bütlerede girdim ama kalma ihtimalimde var.eger 4e geçemezsem askerlikle ilgili durum nolucak onu merak ediyorum ben.normalde bu yıl 4.sınıfı bitirip yaza askere gidecektim.ya tekrar 3ü okursam diyorum yani