Memlekette degisen hicbir sey yok. 550 yil once Istanbul fethedilirken, ayasofyadaki insanlar duvarlardaki melek resimlerinin canlanip, kendilerini koruyacaklarini dusunuyorlardi, simdide ayni hesap. Isik cikti, demekki bisey patladi gibi sacmasapan argumanlar. Allah askina su yaziya bakin yahu...

Alıntı
Biliyoruz ki 17 Ağustos 1999 İstanbul deprimi çoğumuz biliriz. Büyük mal ve can kayıpları yaşanmıştı.

O zamanda denizde görülen kırmızı bir ışık/lazer görülmüştü. Kimine göre beyaz bir ışık gelmişti kimide beni bir ak sakallı dede kurtardı denilmişti. Bunların aslı yok.

Denize atılan bir cisimden kırmızı ışık yayıldı. Bu söylenen gerçekti. Gerçektende öyle bir şey olmuştu. İlunumatinin yapay demrem kartı bu şekilde gerçekleştirildi.
Bakin bu yazinin desigik bir versiyonunu ben kafadan sallayayim. Imla ve mantik hatalari bana ait degildir, yazinin orjinalinden araklama oldugu icin aynen asagiyada yansimistir.

Alıntı
Biliyoruzki gunesi cogumuz biliriz. Buyuk can ve mal kayiplari yasanmisti. (Bu ikinci cumle gereksiz, yaziya bisey katmiyor, ama yazinin orjinalinde oldugu icin buradada olmak zorunda... )

Gunes dogarken bir isik/lazer gorulmustur. Kimine gore sari, turuncu, kizil isiklar gorulmustur, kimide ak sakalli dede yuzunden boyle goruluyor demistir. Bunlarin asli astari yoktur, toptan yalan.

Aslinda her sabah denize atılan bir cisimden kırmızı ışık yayılir, bizde bunu gunes saniyoruz. Bu söylenen gerçektir. Gerçektende öyle bir şey olmuştur. İlunumatinin yapay gunes kartı bu şekilde gerçekleştirildi.

1. Bu arkadasin Turkce ogretmenlerinin simdiye kadar aldigi para haramdir. 18 yasina gelmis biri, en asagi 10 sene Turkce dersine girmistir, onlarca makale yazmistir, ve hala bu kalitede yazabiliyor ve sinifi geciyorsa, bu egitim sisteminin sorgulanmasi lazim.

2. Bu arkadasin Fen Bilimleri, Matematik, Felsefe, Fizik, Kimya, Biyoloji ogretmenlerinin hepsinin derhal isten atilmasi lazim. Cunku bunca yildan beri hicbir sey ogretememisler adama.

3. Sadece bu konuya bakarak ampulun niye diger partileri supurdugunu, ve supurmeye devam edecegini anlayabilirsiniz.

4. Bu memleketten simdiye kadar sadece bir tane nobel odullu insan evladi cikti, oda zaten korkudan memlekete giremiyor. Simdide degisen bisey yok. Memleket hala ayni. Isterse en baba arabayi alsin, isterse en baba evde otursun, malesef memleketin buyuk kismi cok zayif. 450 yil once Takiyuddinin rasathanesi icin, bu eleman melekleri izliyor, onlarda rahatsiz oluyor, bu yuzden kuraklik var diye soyleniyordu. Simdide ayni hesap. Deprem icinn isik cikti, illimunatinin deprem bombasi diyorlar yahu.

Neymis efendim, depremde isik cikmis. Memlekette deprem konusunda o kadar bilim adami var, bunlarin hepsi salak, gerizekali, hicbiri mekana bomba atildigini anlamiyor, ama bizim 18 yasinda dogru duzgun turkce yazmayi bilmeyen, ilimden bilimden habersiz vatandas illimunatiye kanitsiz olarak olayi bagliyor. Vatandasta buna olabilir diyor. Durum malesef cok kotu.

5. Gecen gun gazetede okudum, Teknoloji, Mdeniyet ve degerler konferansinda adamlar Islami bisikleti tartismis. Saka sandim basta, sonra harbiden tartistiklarini anladim. Bu herifleri profesor yapanlarin Allah belalarini versin. Elin adami neyle ugrasiyor, bunlar neyle ugrasiyor. Bilim adami denen adamlar bunu tartisirsa, vatandastanda bunlar beklenir tabi. Memlekette bilimin hali icler acisi.