'' ben de '' şeklinde yazılacaktı
Aynı şekilde
biliyor muydunuz? ve ya da olması gerekiyor
Seni ise tebrik ediyorum arkadaşım. En güzel şekilde özetlemişsin olayı teşekkürler.
Fiyat kavramı elbette ki alıcıların en fazla önem vermiş olduğu konulardan birisidir ancak bu süreç kendini kanıtlayana kadar geçerlidir. İlk başlarda referans olması açısından ücreti düşük tutmak her zaman için mantıklıdır fakat daha sonrasında kalite ortaya çıkınca gerçek ücretinden makale satışı yapmak doğru olacaktır. 200 kelime şu kadar, 250 kelime şu kadar tarzı bana göre doğru değil çünkü her alıcı aynı kafadan değil. Kimi aşırı özen istiyor kimi ise Google'den başkasının okumasına gerek yok diyor. O zaman da kişisel ilgi devreye giriyor. Yani her müşteri ile kişisel ilgilenmek ve istekleri doğrultusunda makale hazırlamak.
Bilmemek ayıp değildir.
"-de" EKİ VE "de" KELİMESİN YAZILIŞI
Hal eki olan "de" kelimeye bitişik yazılır. Özel isimlerin sonuna geldiğinde kesme işaretiyle ayrılır. Kendisinden önce gelen kelimenin son ünlüsüne göre büyük ünlü uyumuna uyar.
Otomobil bozulunca yolda kalmışlar.
Yurtta sulh cihanda sulh!
Dolabın anahtarı Ali'de olmalı.
Bağlaç olan "de" ayrı yazılır. Kendisinden önce gelen kelimenin son ünlüsüne göre büyük ünlü uyumuna uyar.
Onları da gördünüz mü?
Kerem de çalışmasını tamamlamış gibi..
Not: Türkçe öğretmenlerinden bir kaçına sordum; bazıları ayrı bazıları bitişik yazıldığını söyledi kararsızım ve Gmail'den yazım denetimi yaptığımda bende ve ben de kelimelerinde hata bulmuyor.