belki örümcek oyun scriptini kullanıp örümcek oyun scriptinin footerinde olan bir linki kaldırmanızdan olabilir.....
Hocam script lisanslı yani parasıyla kaldırdım 10 tl ve bunun adsenseyle uzaktan yakından ilgili olduğunu düşünmüyorum
Şayet yanlış okumadıysam Adsense hesabınız durduruldu şayet öyle ise O Hesaptan eklediğiniz reklam kodları siteleri kontrol etmenizi tavsiye ederim domain ban sorgulama içinde bundan sonra size tavsiyem bu site ile bakabilirsiniz.
www.isbanned.com
siteye girmiyor hocam pcde bir hata var sanırım girdi submite tıkladım hata veriyor. bir kaç siteden de baktım banlı değilsiniz diyor domain olarak. Hesap için başvurdum incelenene kadar reklamlar gözükmeyecek dedi ama reklamlar çıktı bi kaç gün sonra ileride reklamverenlerin zararına olacağını düşündüğümüzden hesabınız kapattık dediler ama kökten kapatmışlar bir daha başvuru yapamıyorum yani. Başvuru yaptığımda ve inceleme başladğında reklam yerleşimim baya yanlıştı bende sonradan öğrendim oyun alanının hemen altında reklam vardı sanırım ondan kabul olmadı ama neden kökten kapatıyolar o zaman?
Siteniz adsense politikalarına uygun olmadığı için reddedilmiş olabilir. Sitenizi tekrar gözden geçirdikten sonra, yaptığınız iyileştirmeleri adsense ekibine ilettiğiniz takdirde yeniden inceleme yapabilirler.
itiraz nerden ediliyordu hocam unuttum valla
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:17:27 -->-> Daha önceki mesaj 14:14:23 --
Şayet yanlış okumadıysam Adsense hesabınız durduruldu şayet öyle ise O Hesaptan eklediğiniz reklam kodları siteleri kontrol etmenizi tavsiye ederim domain ban sorgulama içinde bundan sonra size tavsiyem bu site ile bakabilirsiniz.
www.isbanned.com
adsense result
www.oyungoz.com is not banned from Google AdSense banlı değil sanırım hocam