Aslında bunları yazmak istemiyorum çünkü gerçek anlamda rakiplerimiz çoğalacak ama doğruyuda yalan yazmak mertliğe sığmaz
''İsterdimki sadece bana özel olsun bu e-ticaret yazılımı''
3 ay önce fırsat sitesi açmaya karar verdim.sanal pos ürün tedariği falan hepsi kolay işler benim için ve müşterilerin gözüyle en önemli olan şey tasarım.Tasarımınız iyise müşteri güzel rahat gezebildiği göze hoş gelen sitelerden rahatlıkla güvenerek alışveriş yapabilirler.
1 ay boyunca belkide tüm ticaret yazılımlarını araştırdım tam vazgeçerken burada Cem bey'in yazılımını farkettim ve iletişime geçtim kendisiyle,telefonla konuşmasındanda belliydi iyi bir aileden yetiştiği hiç çekinmeden ödemeyi yaptım.
1 hafta gibi bir sürede tasarım dahil hazırlayıp teslim etti.
Ve satış sonrası desteğide halen devam ediyor.Kendi sunucumda barındırıyorum pazar akşamı sunucuyu taşıdık lisans onayından dolayı beyaz sayfa sorunu oldu mail ile destek istedim aradan 20 dakika geçmediki baktım site açılmış.
İnce eleyen sık dokuyan çok tezcanlı biri olarak ben memnun kalıyorsam herkes memnun olur pişman olmaz diye düşünüyorum.Bu çizgide devam ettiği sürece başarılar hep onunla olacaktır.
Saygılarımla
incefirsat.com