Demek istediğimi anlamamışsın, o yüzden dünyaya dön bence
Sana karşılıksız, ücretsiz vermiyor aslında. Bak ne yazıyor orda
12 ay taahhüt karşılığında veriyor. Yani sen o taahhütü vermezsen sana ücretsiz modem vermiyor.
Karşılığı alınan birşey ücretsiz sayılmaz benim nazarımda. 12 ay dolmadan ben ttnet kullanmıyacam dersen, paşa paşa o modemin parasını veriyorsun. Sözde ücretsiz verdiğinin parasını alıyor, o süre dolmadan iptal ettirirsen.
Sen para yerine taahhüt veriyorsun. Benim anlatmak istediğim bu. Bedava olması için karşılıksız olması gerek. 12 ay, 24 ay sadece benden alışveriş yapacak, başkalarını kullanmayacak kişiler yazılı taahhüt verirlerse bende birşeyler veririm karşılığında
Tamamen satış pazarlaması, senle benim bakış açım farklı. O yüzden olayı rusya, balkanlar ve ortadoğuya çevirmene gerek yok. Sen ücretsiz olduğunu düşünüyorsan o psikoloji ile yaşa. Ben ise 2 sene onlara bağlı kalarak modemin karşılığını, bedelini ödemiş oluyorum. Hattı kullansam da kullanmasam da bağlı kalıcam demişim. İlla bedel ödemek için nakit vermeme gerek yok. O modemin ücreti senelerce ttnete bağla kalmak! Bu gözle bakıyorum. NOKTA