Dediğin gibi uzatmaya gerek yok. Sana ders vermek değil amacım dostum ama sen benim yazımın o kısmını alıntılayıp oradan yorum yapınca ben sanki sadece ondan bahsetmişim gibi oluyor. Daha doğrusu sığ bir yorum yapmış gibi görünüyor. Ben kendi tecrübelerimi ve görüşlerimi belirttim. Herkes aynı düşüncede olacak diye bir kaide yok. Ben dışarıdan gelen biri olarak yorum yapıyorum , sen de içeriden biri olarak ... Tabii ki görüş ayrılıkları olacak.
Keşke bu şekilde tartışmaya girmeden sen de Konya hakkında düşüncelerini , bildiklerini yazsaydın. Üniversite için Konya'yı düşünen arkadaşlar için fikir verici olurdu.
doğru söylüyorsun. bende umarım içeridende görme imkanın olur diye temennide bulunarak kapatayım.
Konya eskisine göre çok daha güzel. İmkanlar günden güne artıyor. Ana kampüs tarafına fazla gitme fırsatım olmadı ama evim eğitim ve ilahiyata yakın ki ztn Konyanın en güzel yerleride buralar bence. İlahiyat veya eğitime gelecek olanlar ilk geldiklerinde ana kampüste olmadıkları için üzülecektir muhtemelen ama bulundukları yerin farkına varınca değerini daha iyi anlayacaklardır.
Merkezde otursan hergün Ana kampüse gitmek dert, kampüste otursan merkeze gitmek dert.
İnş. kazanan arkadaşlarda beğenir güzel bir üniversite hayatı geçirir.