alıntı yaptığım kısımla ilgileniyorum sadece.
Beni konuşturuyorsun ya burası yeri değil. Çok konuşmak istiyorsan özele gel. Sadece şu kadar söyleyeyim. Şu zamana kadar yaşadığım ömrün 20 senesini konyada, o 20 seneninde 8 senesini o güzide mekanda geçirdim. 6 yıldır eskişehirdeyim bir 3 senede burdan ekle. Belkide benden uzun geçiren tek 1 kişiyi daha bulamazsın. O yüzden söylediklerin veya söyleyeceklerin arasında bana ders vermek, ne olduğunu anlatmak olmasın.
Üstte alıntı yaptığın mesajda boşa gitti artık ama yapacak bişey yok. Zaten bu mevzu burada konuşulacak birşeyde değil uzatmaya gerek yok konu sapmasın.
Dediğin gibi uzatmaya gerek yok. Sana ders vermek değil amacım dostum ama sen benim yazımın o kısmını alıntılayıp oradan yorum yapınca ben sanki sadece ondan bahsetmişim gibi oluyor. Daha doğrusu sığ bir yorum yapmış gibi görünüyor. Ben
kendi tecrübelerimi ve görüşlerimi belirttim. Herkes aynı düşüncede olacak diye bir kaide yok. Ben dışarıdan gelen biri olarak yorum yapıyorum , sen de içeriden biri olarak ... Tabii ki görüş ayrılıkları olacak.
Keşke bu şekilde tartışmaya girmeden sen de Konya hakkında düşüncelerini , bildiklerini yazsaydın. Üniversite için Konya'yı düşünen arkadaşlar için fikir verici olurdu.