Pitekantropus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazımın bir kısmını alıntılayıp buradan ahkam kesmeyin. Hee bütün cemaat tayfası yurtta kalır zaten. Böyle bir yazılı kural da var. Sen sanırım memleketini daha tanıyamamışsın.

Sabah zorla ( sen söylemeden ben söyleyeyim iki tane ekonomik durumu zayıf arkadaşı 1 hafta evimde misafir ettim sırf şu sabah namazı zorlaması yüzünden adamlara illallah gelmiş sabahları zorla zamana kaldırılmaktan ) sırf namaza kaldırılan bir ortamdan uzak durup tutucu oluyorsam eyvallah ben tutucuyum.

Konunun başında da yazdığım gibi bana göre iyi yönleri de vardı kötü yönleri de vardı. Güzel anılarım da oldu , kötü anılarım da. Ben sadece kendi görüşümü belirttim.
alıntı yaptığım kısımla ilgileniyorum sadece.
Beni konuşturuyorsun ya burası yeri değil. Çok konuşmak istiyorsan özele gel. Sadece şu kadar söyleyeyim. Şu zamana kadar yaşadığım ömrün 20 senesini konyada, o 20 seneninde 8 senesini o güzide mekanda geçirdim. 6 yıldır eskişehirdeyim bir 3 senede burdan ekle. Belkide benden uzun geçiren tek 1 kişiyi daha bulamazsın. O yüzden söylediklerin veya söyleyeceklerin arasında bana ders vermek, ne olduğunu anlatmak olmasın.
Üstte alıntı yaptığın mesajda boşa gitti artık ama yapacak bişey yok. Zaten bu mevzu burada konuşulacak birşeyde değil uzatmaya gerek yok konu sapmasın.