Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
remde vNettescilin sayın yetkilisi biz açık artırmayı 15 ben başlattık amacımız daha aşağıya vermek değil. 15 üstünde teklifler çevremden veren olmuştu bu site zaten o bahsedilen paraları kazanabiliyor ki!
Neden satıyorum: bu aylardan başlayıp yaz başlangıcına kadar devam eden iş yoğunluğuna yetişemediğimden dolayı özellikle ekibi olan bir firmanın talep etme olasılığına cevap verebilecek bir sitedir. Teklifiniz için teşekkür ederiz.
Color arkadaşım. Son beş aydan beri elimdeki hostingleri elimden çıkarmak için uğraştım kala kala 60 tane felan kaldı host olarakta ama her geçen gün onlarıda çıkarıyoruz elimizden. İki kişiyiz toplamda yetişmek mümkün değil aynı zaman da e ticaret işlerimizede ağırlığımızı verdiğimizden.
Bu siteyi alacak şahıs daha çok yeni kazanacağı müşterilerine odaklanması gerekmektedir. Bu son 10 gün içinde istenilen tutar çıkmadığında satıştan vaz geçip tekrar yazılımcı arkadaşlarla bir ekip kurarak devam etmektir düşüncem.
Buradanda şimdiden çağrı yaapmış olayım php bilen işinin erbabı anadoluyakasında oturan arkadaşların satış olmadığı takdirde benimle iletişime gecebilirler.