Öncelikle hayırlı olsun hocam,
Yanlız ufak bir eleştiri yapmadan geçemiyeceğim kusura bakmayın. Eğer sitenizi profesyonellik kelimesi ile pekiştirmek istiyorsanız, lütfen footer kısmına türkçe çeviri linkinide ekleyin. Bu emeğe saygılı olduğunuzun kanıtı olacaktır ve aynı zamanda da gören kişilerinde size karşı saygılı olmasını sağlayacaktır.
Yanlış anlamayın; çeviri bizim değil + kimseyide tutmuyorum, fakat emeğe saygı profesyonellikten de önde gelir bunuda unutmamak gerekir kanımca.
Bunun dışında başka hiçbir tepkim yoktur, olamazda zaten. Ayrıca ben buraya rakip değilde bir dost olarak bu yorumu yazıyorum bunuda bilmenizi isterim..
Tekrar hayırlı olsun ve başarılar dilerim hocam..
Saygılarımla,
---------------------
MCTR TEAM - XpSerkan
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.Kullandığım dil dosyası daha önceki mybbdestek.com a aittir.Ama baktım site kapanmış ve aktif değil.Bu yüzden koymamıştım. Sahibinin böyle bir talebi olursa kesinlikle koyarım linkini. Kesinlikle emeğe saygı konusunda sizinle hemfikirim.
Teşekkürler..
Yaptıgım yorum kimilerine aşiri derecede rahatsız etmiş sanırım bır tarafları terlemiş hemen rapor edilmiş

Bu kadar korkak olduklarını tahmın ediyorum
Bu arada tekrar söylüyorum açtiğin yeni destek sitesi hayırlı olsum azimli ol daima güzel bir ekip çalışmasıyla daha güzel ilerlersin biz her zaman yanında oluruz bundan süphen olmasın.
Desteğiniz için teşekkürler kardeşim. İnşallah zamanla güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Gelmese de olur. Amacımız kimseye rakip olup yoluna taş koymak değildir. Bu yüzden destek amaçlı açtığım bu forumlarda yardım talep edene elimizden geldiğince destek oluruz. En azından yol gösteririz.
İnşallah faydalı oluruz. Zaten tutmazsa zamanla kendiliğinden kapanır..
Hayırlısı olsun
Teşekkürler..
Bu arada işbirliği içerisinde olabileceğimizi de belirteyim.