Size bu ürünleri sağlayabilirim, ancak tplink'i ucuz olduğu için tercih ettiğinizi sanıyorum ki bu ürünler size istediğiniz performansı sağlamayabilir.
Bütçe sıkıntısı var. Elimde şu kadar para var bile diyemiyorum açıkcası. 250 TL önbütçeyi zor aldım. Bu da ancak 1 katın internet işini anca çözecek. TP-Link biraz macburen tercih ediyorum maliyetten dolayı. Cihazları bugün 1-2 mağazada inceledim, verim alamazsam ne olacak dedim, geri almayız dediler. Bu da kafamda ayrı bir soru işareti oluşturdu. Güçlü bir anten ile belki daha kolay bir çözüm üretilebilir ama zemin+2 kat. Her kattaki koridor boyu 40mt civarı. 740N alınırsa her kata 2 adet(koridor başlarına), diğer cihaz alınırsa koridor ortalarına 1er adet koyarak geçmeyi düşünüyorum. Siz fiyat bilgisi gönderin uygun olursa dönüş yapabilirim. Yoksa ben yarın otomobil ile 30-45 dk'da istediğim ürünleri tedarik edebiliyorum. Benim amacım maliyeti düşük tutarak çözüm üretebilmek. Ayrıca istediğimi verimi alamazsam cihazları geri verme şansının verilmesi. Zaten cihazlar yerine monte edilmeden deneme yapılacak katın birinde. Eğer elde ettiğimiz verim yeterli gelirse montaja geçilecek.