Site adresi :Sadece PM ciddi teklfilere.
Site için istenen fiyat: Teklifler pm ye
Sitenin aylık getirisi:Sitenin üst reklam alanı sözleşmeli satıldı 4 ayda 1 1.000 tl adsense aylık gelir 1 ay denendi 27.7$
Kategori, sitenin içeriği nedir:Yeni ve çok popüler bir online oyunun türkiye sitesi googlede en üst sırada.
Günlük hit sayısı, kaynak link:sadece Pm
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: domain yaşı 0 pr güncellemesi bekleniyor (en az 3 diye düşünüyorum link çalışmaları yapıldı)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm içerik lisanslı satılıktır
Hosting dahil midir:hosting pro paket 1 sene dahildir
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:tasarım özel ve lisanslıdır bir örnegi daha yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı:sonlanma zamanı yok satın alındı
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok tamamiyle resmidir,
sitenin üst reklam alanından şuana kadar 2.000Tl gelir elde ettim bir sonraki ödeme 20 aralıkta 1.000 tl üst reklam parası alan kişinin hesabına yatıcaktır. Site daha yeni ve gelecegi olan bir site isteyen adsense üst reklam alanın dışında bütün reklam alanları boş ve özel olarak ayarlandı,
site ismi ögrenmek için PM atmayınız, açıkca belirtip sitenin ortalıga düşmesini istemiyorum çünkü teklif veren arkadaşlarda istemeyecektir. Kelimesinde ilk yapımcı firmadan sonra bütün arama motarların da ilk sıradadır,
Ciddi tekliflere sadece site adresini veriyorum
Not:Alexa 650.000-850.000 arası aylara göre degişiyor
Daha önce hiç bir site satmadım umarım konu anlaşılırdır,her türlü detayı sorabilirsiniz hatamız varsa da affola